Rrjeti më i madh në botë me pakicë

Shell i kupton sfidat e menaxhimit të një flote ndërkombëtare. Cila është arsyeja pse Shell Fuel Card i jep biznesit tuaj hyrje në më shumë site në më shumë vende se çdo kartë tjetër karburanti në treg.

 • Hyni në më shumë se 150,000 site karburantesh me pakicë (Shell dhe faqet partnere) në 34 vende të ndryshme nga Azia në Evropë në Amerikën e Veriut por edhe në Afrikën e Jugut.
 • Bëni jetën më të lehtë duke konsoliduar kartën tuaj të karburantit me një ofrues global me përvojë.
 • Bleni ndonjë nga produktet tona, në çdo kohë duke përdorur një kartë të vetme - nga një rezervuar karburanti, në një filxhan kafe dhe një gazetë.

Kursime në kosto reale

Shell ka një trashëgimi të gjatë për të ndihmuar bizneset të kursejnë para në shkallë. Karta e karburantit Shell ofron mjetet për të ulur kostot tuaja të funksionimit kudo në botë.

 • Kurseni para me karburantet, lubrifikantët dhe teknologjitë inovative të Shell-it.
 • Merrni përfitime ekskluzive të çmimeve paraprake dhe besnikërisë.
 • Përfitoni nga ekonomitë e shkallës së menjëhershme - sa më shumë që flota juaj ndërkombëtare përdor Kartën e Karburantit Shell, aq më shumë ulin kostot tuaja.
 • Rikuperoni taksën dhe akcizën brenda 14 ditëve përmes këshilltarit tuaj personal të TVSH-së në Shell.
 • Përmirësoni ekonominë e karburantit në flotën tuaj deri në 10% me zgjidhjen tonë të menaxhimit të karburantit në internet, Shell FuelSave Partner (i disponueshëm vetëm në Evropë).

Menaxhimi i thjeshtë

Me një gjurmë globale të mbështetur nga ekspertiza e pakonkurueshme e tregut lokal të njerëzve tanë, Shell Fuel Card është partneri ideal për çdo biznes ndërkombëtar.

 • Flisni me menaxherët tuaj të dedikuar të llogarive globale dhe ekspertët e tregut lokal.
 • Menaxhoni me lehtësi llogarinë tuaj me portalin online Shell, i cili siguron informacionin e shpenzimit të karburantit, raportimin e centralizuar dhe faturimin e thjeshtuar elektronik.
 • Përjetoni një cilësi të vazhdueshme të shërbimit sa herë dhe kudo që keni nevojë për ne.
 • Qëndroni përpara me informacione të azhurnuara në lidhje me kërkesat e reja financiare, ligjore dhe mjedisore në tregjet përkatëse për ju.

Siguria e avancuar e pagesës

Për Shell, siguria e pagesave të kartave të karburantit të klientëve tanë është thelbësore, kudo që ata operojnë. Dhe për ta mbrojtur atë, ne ofrojmë një sërë masash anti-mashtrim që udhëheq industrinë.

 • Mbroni biznesin tuaj me zbulimin e mashtrimit në kohë reale dhe bllokimin e kartës gjatë gjithë kohës.
 • Kontaktoni ekipin tonë global të ekspertëve kundër mashtrimit në çdo kohë, kudo.
 • Vendosni kufij të qartë të drejtuesit për frekuencën dhe madhësinë e mbushjes.
 • Merrni alarme të personalizuara, të veprueshme me email, në lidhje me aktivitetin e pazakontë ose të dyshimtë në llogarinë tuaj.
 • Ulni rrezikun për drejtuesit tuaj me masat gjithëpërfshirëse të sigurisë në vend të Shell, përfshirë CCTV.

Ju gjithashtu mund të interesoheni për

Lokacioni i Pompave

Gjej pikën tuaj më të afërt dhe planifiko udhëtimin.

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.