Aplikacioni SHELL

Përmes aplikacionit SHELL ju mund të keni qasje të lehtë kudo dhe kurdo në kartën tuaj ClubSmart.
Përfitoni zbritje, dhe shërbime tjera të shkëlqyera përmes aplikacionit SHELL në pajisjen tuaj celulare.

Events

Shell konfirmon hyrjen e vet në Kosovë përmes një kontrate licencimi të brendit të shitjeve me pakicë me Al Petrol.

Transparenca

Të bërit biznes në mënyrë të qartë, të hapur, është standardi të cilit mundohemi t’i përmbahemi, dhe promovojmë transparencën në industrinë tonë sa herë që mundemi.

Media

Shiko lajmet e fundit dhe njoftimet për mediat dhe zbulo se si mund të shkarkosh imazhet ose të shikosh videot e Shell.

Na kontaktoni

Detaje për të kontaktuar ekipet dhe zyrat tona për shërbimet ndaj klientëve në Angli.

Lajme dhe Ngjarje

Hyrja e Brendit Shell në Kosovë

Shell konfirmon hyrjen e vet në Kosovë përmes një kontrate licencimi të brendit të shitjeve me pakicë me Al Petrol.

Njoftimet për Mediat për vitin 2016

Shikoni lajmet tona më të fundit si dhe njoftimet për mediat në vitin 2016

Libraria foto dhe video

Shikoni lajmet tona më të fundit si dhe njoftimet për mediat në vitin 2016

Ju mund të jeni të interesuar edhe në

Cilët Jemi

Mësoni për njerëzit dhe veprimtarinë tonë, dhe se si u rritëm nga dyqani i vogël në Londrën e rreth 200 viteve më parë.

Vlerat tona

Parimet e Përgjithshme të Biznesit, Kodi i Sjelljes dhe Kodi i Etikës na ndihmojnë të gjithëve që të veprojmë në përputhje me vlerat tona.

Mjedisi

Shell siguron energji në mënyrë të përgjegjshme, duke ndihmuar lëvizjen botërore drejt një të ardhmeje në të cilën energjia që përdoret ka ndikim minimal në planetin ku ne jetojmë.