Hyrja e Brendit Shell në Kosovë

maj 14, 2018

Shell konfirmon hyrjen e vet në Kosovë përmes një kontrate licencimi të brendit të shitjeve me pakicë me Al Petrol.

Njoftimet për Mediat për vitin 2016

Shikoni lajmet tona më të fundit si dhe njoftimet për mediat në vitin 2016

Libraria foto dhe video

Shikoni lajmet tona më të fundit si dhe njoftimet për mediat në vitin 2016

Më shumë rreth nesh

Na kontaktoni

Detaje për të kontaktuar ekipet dhe zyrat tona për shërbimet ndaj klientëve në Angli.

Marka Shell

Marka Shell promovon vlerat, cilësinë e shërbimeve dhe produkteve tona në gjithë botën.

Ju mund të jeni i interesuar edhe në

Cilët Jemi

Mësoni për njerëzit dhe veprimtarinë tonë, dhe se si u rritëm nga dyqani i vogël në Londrën e rreth 200 viteve më parë.

Raportimi

Që nga viti 1997 ne kemi raportuar vullnetarisht – në mënyrë të hapur dhe me ndershmëri - për punën dhe rezultatet tona në shoqëri.

Events

Shell konfirmon hyrjen e vet në Kosovë përmes një kontrate licencimi të brendit të shitjeve me pakicë me Al Petrol.