Shell app

Shell App

Më shumë shpërblime, më shpesh

Përmirësoni vizitën tuaj me programin Clubsmart.

Përfitoni nga zbritje dhe oferta të shumta.

Pse duhet të pajiseni me kartelë Shell

Pse duhet të pajiseni me kartelë Shell

Shell Fuel Card është partneri ideal për çdo biznes ndërkombëtar, duke ofruar mjete dhe shërbime për të ulur kostot tuaja të funksionimit dhe për të lehtësuar menaxhimin e flotës.

Pse të merrni një kartë Shell

Në këtë seksion

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

DelibyShell

Me ushqim të përgatitur të freskët dhe ushqime të nxehta, ka diçka që çdo anëtar i familjes do ta dojë.