Në këtë pjesë

E ardhmja e energjisë

Ne përdorim njohurinë tonë, teknologjinë dhe inovacionin për të ofruar më shumë energji të pastër për popullsinë gjithnjë e në rritje.

Tejkalojmë sfidat e teknologjisë

Ne zhvillojmë teknologji të reja për të gjetur dhe për të zhbllokuar më shumë energji të reja, të sigurta dhe të përballueshme në vende akoma më të vështira për t'u arritur.

Zbulojmë së bashku

A keni një ide të mirë ose teknologji novatore? Kërkojmë që të bashkëpunojmë me njerëz, kompani dhe organizata krijuese.