Libraria e Mediave Shell në Flickr përmban imazhe nga aktivitetet tona të organizuara në të gjithë botën, logon tonë si dhe anëtarët e Komitetit Ekzekutiv. Imazhet mund të shkarkohen në rezolucion të lartë ose të ulët vetëm me qëllim mediatik. Kanali ynë në YouTube ofron një koleksion të përditësuar rregullisht me video të Shell.

Libraria e imazheve në Flickr

Koleksioni ynë në Flickr përfshin një set fotosh, imazhesh nga aktivitetet tona të organizuara në të gjithë botën, logon tonë si dhe anëtarët e Komitetit Ekzekutiv. Materiali i prezantuar në këtë librari mund të përdoret vetëm për qëllime mediatike.

Vizitoni galerinë tone në Flickr

 

Libraria e videove në YouTube

Shumica e videove të korporatës ndodhen në kanalin tonë në YouTube. Ju mund t’i shihni, shpërndani dhe komentoni ato: shkarkimi nuk është i mundur.

Vizitoni kanalin tone në YouTube


Nëqoftëse ju jeni një furnizues apo një botues, ose keni pyetje mbi fotografitë tona, ose keni nevojë për ndonjë nga videot tona, atëherë ju lutem të kontaktoni Departamentin e Fotografive të Shell.

Më shumë rreth nesh

Na kontaktoni

Detaje për të kontaktuar ekipet dhe zyrat tona për shërbimet ndaj klientëve në Angli.

Marka Shell

Marka Shell promovon vlerat, cilësinë e shërbimeve dhe produkteve tona në gjithë botën.