Merrni mbrojtje të plotë për motorin tuaj

Mbron në temperatura të larta

motor i parkuar në rrugë me kamerë të përqendruar në shter dhe rrota

Mbron në temperatura të larta

Udhëtimi në një ditë të nxehtë mund të jetë një sfidë. Me Shell Advance mund të jeni të sigurt se mund ta tejkaloni nxehtësinë, sepse Shell Advance është formuluar për të performuar 25% më mirë në temperatura të larta sesa një konkurrencë kryesore.

Udhëtimi i butë përcaktohet si (1) zvogëlimi i zhurmës dhe dridhjeve për shkak të lubrifikantit të qëndrueshëm në qethje, (2) funksionimi dhe performanca e qetë e motorit pasi lubrifikuesi ruan viskozitetin dhe e mban motorin të pastër

Ruan kuaj-fuqi

rrota e motorit që rrotullohet duke prodhuar një re tymi

Ruan kuaj-fuqi

Kur jeni në rrugë dëshironi që biçikleta juaj të performojë në një nivel optimal. Provat tona në terren kanë demonstruar se me Shell Advance në motorin tuaj, nuk ka humbje të energjisë gjatë gjithë udhëtimit tuaj

Të gjitha pretendimet bazohen në rezultatet e provave në terren dhe / ose të dhëna të bazuara në laborator (mjedis i kontrolluar)

Të gjitha mohimet e pretendimeve ekzistuese do të zbatohen gjithashtu

Përmirëson ekonominë e karburantit

rezervuar benzine me motor të kuq me rrota të përparme, shufra dorezash dhe shpejtësimatës

Përmirëson ekonominë e karburantit

Kur jeni në një udhëtim dëshironi të jeni në gjendje të shkoni më tej për më gjatë. Shell Advance Ultra përmirëson ekonominë e karburantit me 5kmpl mbi një vaj mineral, duke ju dhënë besimin për të vazhduar gjithmonë një milje shtesë.

Të gjitha pretendimet bazohen në rezultatet e provave në terren dhe / ose të dhëna të bazuara në laborator (mjedis i kontrolluar)

Të gjitha mohimet e pretendimeve ekzistuese do të zbatohen gjithashtu

Pastroni plotësisht pistonat tuaja

imazhi i një motoçiklete të parkuar që përqendrohet në pistona

Pastroni plotësisht pistonat tuaja

Sa më i pastër të jetë motori i biçikletës tuaj, aq më e mirë është performanca e saj. Shell Advance pastron pistonat 33% më mirë sesa një konkurent kryesor, kështu që të jesh i sigurt kudo ku të çon udhëtimi yt i radhës.

Udhëtimi i butë përcaktohet si (1) zhurma dhe dridhja e zvogëluar për shkak të lubrifikantit të qëndrueshëm në prerje, (2) funksionimi dhe performanca e qetë e motorit pasi lubrifikuesi ruan viskozitetin dhe e mban motorin të pastër

Të gjitha pretendimet bazohen në rezultatet e provave në terren dhe / ose të dhëna të bazuara në laborator (mjedis i kontrolluar)

Të gjitha mohimet e pretendimeve ekzistuese do të zbatohen gjithashtu

Forcon motorin tuaj

një zinxhir motorësh i bashkangjitur në timonin e pasmë

Forcon motorin kundër konsumimit dhe dëmtimit

Veshja dhe grisja mund të jenë kritike për performancën e biçikletës tuaj. Me Shell Advance, biçikleta juaj do të mbrohet nga konsumimi i motorit 36% më mirë se kufijtë e API. Kështu që ju mund të përqendroheni në rrugë dhe të tejkaloni gjithçka.

Mbrojtja e plotë përcaktohet si mbajtja e pistonave të pastra, mbrojtja nga konsumimi i motorit dhe mbrojtja në temperatura të larta

Të gjitha pretendimet bazohen në rezultatet e provave në terren dhe / ose të dhëna të bazuara në laborator (mjedis i kontrolluar)

Të gjitha mohimet e pretendimeve ekzistuese do të zbatohen gjithashtu

Rekomanduar nga Prodhuesit kryesorë

Ducati

ducati superbike me kthesë kalorësi me shpejtësi në pistë

Partneriteti Teknik i Shell me Ducati Corse

Shell dhe Ducati filluan udhëtimin e tyre së bashku në 1999, me Shell që mbështeste Ducati Corse në Kampionatin Botëror Superbike, përpara se të dy më vonë të bashkonin forcat për të garuar në Kampionatin Botëror MotoGP. Partneriteti është një nga më të suksesshmit në garat kryesore të motoçikletave, me mbi 150 fitore në garë gjithsej, dhe shtatë Tituj Botërore të Riders në MotoGP (2007) dhe Kampionatin Botëror Superbike (1999, 2001, 2003, 2004, 2006, 2008) . Të gjitha biçikletat e garës të përdorura nga ekipi i fabrikës së Ducati Corse në MotoGP drejtojnë formulimet e garave të porositura të vajit të motorit Shell Advance.

Ky partneritet portreti ka kaluar që të bëhet një nga më të qëndruarit dhe më të njohurit në botën e garave kryesore të motorëve.

Partneriteti teknik midis dy markave ikonë ka qenë një sukses i madh si në pistë ashtu edhe jashtë saj, duke mundësuar zhvillimin e vazhdueshëm të vajit të motorit Shell Advance dhe karburantit të performancës Shell V-Power në mjediset më kërkuese për përfitimin e bikerëve në të gjithë botën. Gjithashtu, Ducati jo vetëm që përdor produktet e Shell në pistë, por gjithashtu zgjedh vajin e motorit Shell Advance Ultra si mbushjen e parë për çdo biçikletë rrugore Ducati që largohet nga fabrika e saj në Bolonja, Itali.

Transferimi i njohurive të marra nga pista në produktin Shell për rrugën është thelbësore për partneritetin teknik me Ducati, MotoGP siguron shtratin më ekstrem të provës për produktet e Shell.

BMW

Shell BMW Advantec

ADVANTEC e BMW-së nga Shell

Shell është zgjedhur nga BMW AG si furnizuesi i saj i vetëm global i rekomanduar për mbushjen e fabrikave dhe vajrat e motorëve për BMW Motorrad. Nga fillimi i vitit 2015, Shell do të prodhojë dhe furnizojë vajra motorë të markës BMW të disponueshme për klientët në rrjetin e BMW Group me më shumë se 3,500 tregtarë, në më shumë se 140 vende. Këto produkte do të plotësojnë specifikimet e fundit të motorit BMW dhe mbështeten nga Shell's PurePlus Technology.

Produktet e Shell Advance

Vajra motorësh 4-Takësh Shell Advance

Vajrat e motorëve me 4 goditje Shell Advance janë një përzierje e veçantë e vajrave bazë cilësorë sintetikë, gjysëm sintetikë ose mineralë.

Vajrat e motorëve Shell Advance 2-taktësh

Vajrat e motorëve 2-vjeçar Shell Advance ndihmojnë në pastrimin dhe mbrojtjen, si dhe në prodhimin e ulët të tymit të shkarkimit. Gjeni vajin e duhur të motorit me 2 goditje këtu

Vajra skuter 4-stroke Shell Advance

Vajrat e skuterëve 4-stroke Shell Advance sigurojnë mbrojtje të shkëlqyeshme dhe besueshmëri të lartë të performancës së vajit.