Në këtë seksion

Vajra motori Shell Helix

Projektuar për të përmbushur nevojat tuaja - pavarësisht nga sfidat tuaja të ngasjes. Zbuloni gamën e plotë të produkteve.

Vajrat e motorëve Shell Advance

Mbroni motorin tuaj dhe shijoni çdo udhëtim me vajrat motorik Shell Advance me PurePlus Technology.

Vajra Shell Rimula për Kamion të rëndë & për makina të rënda

Shkencëtarët tanë prodhuan vajra motorr me naftë të rëndë Shell Rimula, të dizajnuara për të mbrojtur motorin tuaj, duke ju ndihmuar në uljen e mirëmbajtjes.

Produkte Shell për automjete efikase

Cilado qoftë udhëtimi juaj, diapazoni ynë i karburanteve dhe lubrifikantëve me efikasitet energjetik do të kujdesen për motorin dhe portofolin tuaj.

Vajra motorike plotësisht sintetike të Shell Helix

Vajrat plotësisht sintetikë të Shell Helix janë prodhuar nga 100% bazë sintetike dhe aditivë me cilësi të lartë për të arritur nivele më të larta të performancës sesa teknologjia sintetike dhe vajrat minerale.

Vajra motorike sintetike të Shell Helix plotësisht