Produkte të jashtme

Shell Summer Screenwash

Shell Summer Screenwash (Ready to Use)

 • Pastrim i shkëlqyeshëm
 • Jepet në qese ose shishe
 • Heq në mënyrë efektive mbetjet e insekteve, rëniet e zogjve dhe polenin
 • Parfum i këndshëm limoni
Shell Summer Screenwash (Koncentrat: 1: 10)

Shell Summer Screenwash (Koncentrat: 1: 10)

 • Pastrim i shkëlqyeshëm
 • Jepet në qese ose shishe
 • Heq në mënyrë efektive mbetjet e insekteve, rëniet e zogjve dhe polenin
 • Parfum i këndshëm limoni
Shell All Season’s Screen wash - Qese 3 Litrash (Gati për Përdorim)

Shell All Season’s Screen wash - Qese 3 Litrash (Gati për Përdorim)

 • Pastrim i shkëlqyeshëm
 • Jepet në qese ose shishe
 • Heq në mënyrë efektive mbetjet e insekteve, rëniet e zogjve dhe polenin
 • Parfum i këndshëm agrumesh
Shell All Season’s Screen wash (Concentrate) 1 litër

Shell All Season’s Screen wash (Concentrate) 1 litër (Raporti 2: 1)

 • Pastrim i shkëlqyeshëm
 • Jepet në qese ose shishe
 • Heq në mënyrë efektive mbetjet e insekteve, rëniet e zogjve dhe polenin
 • Parfum i këndshëm agrumesh
Shell Exterior Cleaning – Wipes

Shell Exterior Cleaning – Wipes

 • Te dizajnuara për insektet dhe jashtëqitjet e zogjve
 • Zgjidhje e shpejtë dhe e thjeshtë e pastrimit të jashtëm
 • Ripërthehet dhe ruhet lehtë në makinën tuaj
Shell Premium Car Shampoo

Shell Premium Car Shampoo

 • E mbushur me aromë të pasur vanilje-bajame dhe e pasuruar me dyll Carnauba
 • Shell Shampoo pastron, siguron shkëlqim dhe mbron sipërfaqen e makinës
Exterior cleaning - Wax Polish

Exterior cleaning - Wax Polish

 • Heq gërvishtjet e lehta
 • Aromë bajame vanilje
 • Përzierje silikoni për ringjalljen e ngjyrave
 • 3 ‐ në ‐ 1: shkëlqimi, mbrojtja dhe ngjyrosja e ngjyrave
Exterior cleaning - Speed Wax

Exterior cleaning - Speed Wax

 • Heq njollat e ujit
 • Rregullim i shpejtë për shkëlqim shtesë
 • Dylli Carnauba i pasuruar
 • Të gjitha bojërat e jashtme dhe kromi
 • 3-në-1: shkëlqeni, mbroni dhe hidhni ujë
Exterior cleaning - Wheel Cleaner

Exterior cleaning - Wheel Cleaner

 • Të gjitha rrotat në të gjitha madhësitë
 • Pa acid: i sigurt për bojë ose rrota
 • Treguesi i ngjyrës së lëngut (bëhet vjollcë)
 • Formulë shumë efektive dhe e shpejtë e punës
 • Fituesi i testit gjerman për pastrimin e rrotave: Auto, Motor und Sport, numri 21 në 2017.
Exterior cleaning- Wheel Cleaner Wipes

Exterior cleaning - Wheel Cleaner Wipes

 • Zgjidhje e shpejtë dhe e thjeshtë për pastrimin e rrotave
 • Ideale si prekja pas larjes
 • E hulumtueshme dhe e lehtë për tu ruajtur në makinën tuaj
Shell Tyre Shine

Shell Tyre Shine

 • Vjen me përmirësues të qelqit të shtuar për t'i dhënë gomave tuaja pamjen e lagësht dhe të shkëlqyeshme.
 • Me një aplikim të lehtë dhe spërkatës ju kursen mundimin e fshirjes së gomave ypur pas përdorimit
Shell Microfibre Cloth

Shell Microfibre Cloth

 • Mund të lahet në makinë
 • Përdorni leckën gri për xham dhe të verdhën për pastrimin e brendshëm / të jashtëm.

Pastrimi i xhamit

Glass cleaning- Window Cleaner

Glass cleaning - Window Cleaner

 • Brenda dhe jashtë përdorimit
 • Pastron gjithashtu dritat e dritës
 • Në mënyrë efektive heq papastërtitë
 • Formulë pa mjegull dhe pa vija
Glass cleaning - Glass Wipes

Glass cleaning - Glass Wipes

 • E hulumtueshme dhe e lehtë për tu ruajtur në makinën tuaj
 • Zgjidhje pastrimi e shpejtë dhe e thjeshtë
 • Pastron dritaret, dritat dhe pasqyrat

Pastrimi i brendshëm

Interior cleaning - All interior Cleaner

Interior cleaning - All interior Cleaner

 • Të gjitha -‐ në-product një produkt mirëmbajtjeje për sipërfaqet prej lëkure dhe vinili.
 • Formula e veprimit të trefishtë: pastron, kushtet & amp; mbron
 • Formulë e tharjes së shpejtë
 • Lë një aromë të freskët
 • Heq papastërtitë, yndyrat ose printimet e gishtave
Palloma per lëkurInterior cleaning- Leather Wipes

Interior cleaning - Leather Wipes

 • Shell Leather Wipes
 • Zgjidhje pastrimi e shpejtë dhe e thjeshtë
 • Pastron sipërfaqet prej lëkure
 • E hulumtueshme dhe e lehtë për tu ruajtur në makinën tuaj
Shell Cockpit Wipes

Shell Cockpit Wipes

 • Freskoni menjëherë ambientet e brendshme të makinës tuaj me këto peceta.
 • Lehtë për tu ruajtur,
 • Ato i japin makinës tuaj një aromë të këndshme prej lëkure të re.

Aromat

Shell Little Joe Airfreshners (4 Aromë)

Shell Little Joe Airfreshners (4 Aromë)

 • Erë për 45 ditë
 • Familja me 4 aroma Lehtë për tu bashkangjitur në ajrosjen e ajrit
 • Përdoreni atë kudo: makinë, shtëpi, zyrë
 • New Car, Black Velvet, Lule dhe aromë vanilje
Shell Airfreshners (4 aromë)

Shell Airfreshners (4 aromë)

 • Erë për 30 ditë
 • Familja me 8 aroma
 • Lehtë për tu bashkangjitur në pasqyrën e pasme
 • Përdoreni atë kudo: makinë, shtëpi, zyrë
 • Vanilla, Fresh Lime dhe aromë Lavender

Kujdesi dhe mirëmbajtja

Shell Multi-Function Spray 400ml

Shell Multi-­‐Function Spray 400ml

 • Sprej profesional
 • Sistemi i spërkatjes me dy drejtime
 • Zgjidh dhe parandalon kërcitjen dhe kërcitjen
 • Pastron metalin dhe lë film mbrojtës
 • Lagështi - i neveritshëm dhe anti-korroziv
Shell Brake & Clutch Fluid Dot4

Shell Brake & Clutch Fluid Dot4

 • Ky produkt i rëndë parandalon bllokimin e avullit që rezulton nga vlimi i lëngut të frenimit dhe mbron përbërësit e brendshëm nga korrigjimi nën përdorimin dhe shërbimin normal.
Shell Tyre Repair

Shell Tyre Repair

 • Një rregullim emergjent, Shell Tire Repair vjen me një përshtatës të veçantë që pompon dhe vulos përkohësisht gomën e dëmtuar, pa nevojën e veglave ose ndërrimit të rrotave.