Pse të zgjidhni Gama e Kujdesit për Makinën Shell?

Shell Pecten i famshëm njihet globalisht dhe besohet si një shenjë e inovacionit dhe cilësisë nga konsumatorët, veçanërisht ata të apasionuar pas DIY që marrin seriozisht mirëmbajtjen e automjeteve të tyre. Emri i markës Shell, njohja e cilësisë dhe performancës, janë theksuar rregullisht në sondazhet e konsumatorëve si konsideratat kryesore kur blini produkte automatike - shpesh përpara çmimit.

Shell vazhdimisht emërohet si një nga 25 markat më të vlefshme në botë. Marrja përpara e vlerave thelbësore të markës është gama ndërkombëtare e produkteve të kujdesit për makinat e sapo lansuara. Secili produkt është zhvilluar në mënyrë të menduar duke pasur parasysh nevojat e klientit së bashku me garancinë superiore të cilësisë që testohet dhe njihet nga përdoruesit dhe entuziastët në të gjithë botën. Të gjithë produktet e Car Car Car janë gjithashtu miqësore me mjedisin duke fituar vulën e lakmuar të Dekra të miratimit. Ashtë kënaqësi për shumicën e entuziastëve të motorëve që të kalojnë ca kohë me automjetin e tyre dhe duke u kujdesur vetë për të. Me gamën e kujdesit për makinën Shell që bëhet më e përshtatshme dhe argëtuese. Vizitoni ndonjë nga stacionet tona me pakicë për të zgjedhur produktet tuaja të preferuara sot!

Më shumë në Motorist

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

Këshilla për automjetin

Kujdesuni më mirë për automjetin tuaj duke mësuar se si të bëheni më efikas të karburantit dhe më të sigurt në rrugë.