Fillimisht ju duhet të selektoni Region Kosovo për shkarkimin e aplikacionit në IOS

Perfitime dhe avantazhe nga clubsmart

Shumë lehtë

Shkarko aplikacionin

Regjistrohu përmes kartelës ClubSmart
Gëzoi përfitimet dhe avantazhet që të jep ClubSmart Card

Zbritje ne kaburante dhe oferta

Gjithçka në dorën tënde!

Të gjitha në një vend

Ju përfitoni zbritje në karburante dhe në gamën e produkteve Shell
Shfletoni ofertat e ndryshme që publikohen në aplikacion

Shpenzimet dhe monitorimet per karburante

Më i shpejtë, më i lehtë, më i përshtatshëm

Aplikacioni është asistenti juaj besnik

Ju monitoroni transaksionet tuaja
Shihni çmimet në kohë reale

Harta dhe pika te karburanteve ne Kosove

Planifikoni ndalesën tuaj të radhës

Përmes lokalizuesit në aplikacion, ju mund t’i gjeni pikat tona kudo

Mund të gjeni pikën më të afërt të Shell, afër vendndodhjes tuaj
Planifikoni udhëtim? Ju shumë lehtë mund t’i identifikoni të gjitha pikat tona përgjatë rrugës tuaj
Selekto kërkesat tuaj sipas produkteve specifike, përmes pajisjes.

Më shumë në Stacionet e Shërbimit Shell

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

Gama i Kujdesit për Makinën Shell: Kujdesuni për makinën tuaj

Pasi ka ripërcaktuar karburantet me cilësi në Indi, Shell tani sjell për ju një gamë ekskluzive të produkteve të kujdesit për makinat që plotëson të gjitha nevojat e kujdesit të jashtëm dhe të brendshëm të automjetit tuaj.