Shell Advance

Shell Advance SX 2

Pako e Shell Advance SX 2

lubrifikantë

Vaj mineral 2-taktësh me DPA Technology

Projektuar për t'ju ndihmuar të mbani motorin tuaj të pastër dhe të mbrojtur gjatë udhëtimit

Shell Advance SX 2, cilësi premium, mineral, vaj motori me motor me 2 goditje, i holluar para dhe i paholluar

A ngisni biçikletën tuaj 2-taktësh çdo ditë?

  • Shell Advance SX 2 jep mbrojtje shumë të mirë të motorit, pastërti, besueshmëri dhe shkarkime të ulëta të shkarkimit. Me Teknologjinë Dynamic Performance Additive (DPA), ndihmon për të mbajtur të pastër dhe të mbrojtur motorin e biçikletës tuaj për më shumë kohë.
  • Ne kemi dizajnuar Shell Advance SX 2 për të ndihmuar në parandalimin e bllokimit të sistemit të shkarkimit dhe për të minimizuar tymin e shkarkimit. Kjo ndihmon në mbrojtjen e motorit të biçikletës tuaj, ndërsa rrit performancën e saj. Ne gjithashtu kemi formuluar Shell Advance SX 2 kështu që ju mund ta përdorni atë në ambiente të ftohta (-30C të holluar).
  • Shell Advance SX 2 është një vaj mineral unik, me cilësi premium, i pasuruar me lëng bazë sintetik. Projektuar ekskluzivisht për të gjithë motorët me 2 goditje të pajisura me sisteme injeksioni vaji ose premix, ai tejkalon standardet ndërkombëtare dhe plotëson kërkesat e prodhuesve kryesorë të motorëve. Suitableshtë i përshtatshëm për biçikleta moderne, turne, sezonale dhe klasike.

Formulimi plotëson: JASO FB, ISO-L-EGB.

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.

Eksploroni llojet e tjera të vajit Shell Advance

Vajra motorësh 4-Takësh Shell Advance

Vajrat e motorëve me 4 goditje Shell Advance janë një përzierje e veçantë e vajrave bazë cilësorë sintetikë, gjysëm sintetikë ose mineralë.

Vajrat e motorëve Shell Advance 2-taktësh

Vajrat e motorëve 2-vjeçar Shell Advance ndihmojnë në pastrimin dhe mbrojtjen, si dhe në prodhimin e ulët të tymit të shkarkimit. Gjeni vajin e duhur të motorit me 2 goditje këtu

Vajra skuter 4-stroke Shell Advance

Vajrat e skuterëve 4-stroke Shell Advance sigurojnë mbrojtje të shkëlqyeshme dhe besueshmëri të lartë të performancës së vajit.