Shell Advance

Shell Advance AX7

Shell Advance AX7

lubrifikantë

Përmirëson performancën e motoçikletave standarde, nëntokave dhe motoçikletave.

Shell Advance AX7 është një vaj ideal për motorët me performancë të lartë. Edhe në kushte stresi, ndihmon në sigurimin që motori juaj jep fuqi të lartë dhe çift rrotullues, duke përmirësuar kontrollin dhe komoditetin dhe duke rritur eksitimin dhe komoditetin e udhëtimit tuaj.

Shell Advance AX7 formuluar me Shell Active Cleansing Technology e cila ndihmon në parandalimin e grimcave të papastërtisë që ngjiten së bashku për të formuar depozitim

  • Jep më shumë fuqi dhe përgjigje
  • Ul zhurmën dhe dridhjet e motorit
  • Mbron dhe zgjat jetën e motorit

Në dispozicion në klasat e viskozitetit: SAE J 300 10W-30, 10W-40 dhe 15W-50.
Të gjitha formulimet plotësojnë: API SM dhe JASO MA2

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.

Eksploroni llojet e tjera të vajit Shell Advance

Vajra motorësh 4-Takësh Shell Advance

Vajrat e motorëve me 4 goditje Shell Advance janë një përzierje e veçantë e vajrave bazë cilësorë sintetikë, gjysëm sintetikë ose mineralë.

Vajrat e motorëve Shell Advance 2-taktësh

Vajrat e motorëve 2-vjeçar Shell Advance ndihmojnë në pastrimin dhe mbrojtjen, si dhe në prodhimin e ulët të tymit të shkarkimit. Gjeni vajin e duhur të motorit me 2 goditje këtu

Vajra skuter 4-stroke Shell Advance

Vajrat e skuterëve 4-stroke Shell Advance sigurojnë mbrojtje të shkëlqyeshme dhe besueshmëri të lartë të performancës së vajit.