Shell Advance

Shell Advance Ultra

Pako e Shell Advance Ultra

lubrifikantë

Vaj motor sintetik plotësisht me 4 goditje me RCE Technology

Projektuar për të siguruar performancën përfundimtare të Shell për të gjitha motorët modernë me 4 goditje
Shell Advance Ultra siguron mbrojtjen dhe performancën përfundimtare të Shell për të gjitha motorët modernë, pavarësisht nga madhësia e tyre e motorit. Ofron kontroll të shkëlqyeshëm me ndryshime të lehta të ingranazheve dhe një udhëtim më të këndshëm falë zhurmës dhe dridhjeve të reduktuara. Teknologjia e saj plotësisht sintetike ndihmon për të zgjatur jetën e motorit tuaj.

Karakteristikat kryesore të Shell Advance Ultra:

  • Teknologji plotësisht sintetike - për mbrojtjen përfundimtare të Shell dhe besueshmërinë e performancës së vajit.
  • Stabilitet i shkëlqyeshëm i prerjes - për të zbutur dridhjet dhe për të zvogëluar zhurmën.
  • Kontroll i optimizuar i fërkimit - për angazhimin më të butë të tufës dhe ndryshimet e ingranazhit.
  • Performanca përfundimtare e vajosjes së Shell - për mbrojtje të provuar nga konsumimi i trenit të valvulave.
  • Shell Advance's RCE* Technology - ndihmon biçikletën tuaj të performojë në potencialin e saj kulm dhe t'i përgjigjet prekjes tuaj më të vogël.
  • Heqja e mbetjeve të llumit dhe motorit.

*RCE = Besueshmëria e performancës së vajit, Kontrolli, Udhëtimi i kënaqshëm.

Në dispozicion në klasat e viskozitetit: SAE J 300 10W-40 dhe 15W-50.
Të dy formulimet takohen: API SM dhe JASO MA2.

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.

Eksploroni llojet e tjera të vajit Shell Advance

Vajra motorësh 4-Takësh Shell Advance

Vajrat e motorëve me 4 goditje Shell Advance janë një përzierje e veçantë e vajrave bazë cilësorë sintetikë, gjysëm sintetikë ose mineralë.

Vajrat e motorëve Shell Advance 2-taktësh

Vajrat e motorëve 2-vjeçar Shell Advance ndihmojnë në pastrimin dhe mbrojtjen, si dhe në prodhimin e ulët të tymit të shkarkimit. Gjeni vajin e duhur të motorit me 2 goditje këtu

Vajra skuter 4-stroke Shell Advance

Vajrat e skuterëve 4-stroke Shell Advance sigurojnë mbrojtje të shkëlqyeshme dhe besueshmëri të lartë të performancës së vajit.