Shell Advance

Scooter Shell Advance 4T AX5

Shell Advance AX5

lubrifikantë

Ndihmon në mbrojtjen dhe mbajtjen e motorit tuaj të pastër në një sërë kushtesh të rrugës.

Scooter Shell Advance 4T AX5 do të sigurojë performancë të besueshme për skuterët modernë me 4 goditje në një sërë kushtesh.

Scooter Shell Advance AX5 i formuluar me Teknologjinë e Pastrimit Aktiv të Shell i cili ndihmon në parandalimin e grimcave të papastërtisë që ngjiten së bashku për të formuar depozitim

  • Redukton zhurmën dhe dridhjet e motorit
  • Mbron dhe zgjat jetën e motorit

Shkalla e viskozitetit të disponueshëm: SAE J 300 15W-40. Formulimi takohet: API SL, JASO MB.

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.

Eksploroni llojet e tjera të vajit Shell Advance

Vajra motorësh 4-Takësh Shell Advance

Vajrat e motorëve me 4 goditje Shell Advance janë një përzierje e veçantë e vajrave bazë cilësorë sintetikë, gjysëm sintetikë ose mineralë.

Vajrat e motorëve Shell Advance 2-taktësh

Vajrat e motorëve 2-vjeçar Shell Advance ndihmojnë në pastrimin dhe mbrojtjen, si dhe në prodhimin e ulët të tymit të shkarkimit. Gjeni vajin e duhur të motorit me 2 goditje këtu

Vajra skuter 4-stroke Shell Advance

Vajrat e skuterëve 4-stroke Shell Advance sigurojnë mbrojtje të shkëlqyeshme dhe besueshmëri të lartë të performancës së vajit.