Shell Advance

Scooter Shell Advance 4T AX7

Pako e skuterit Shell Advance 4T AX7

lubrifikantë

Vaj skuter gjysëm sintetik me 4 goditje me RCE Technology.

Ndihmon në mbrojtjen dhe mbajtjen e motorit tuaj të pastër në të gjitha llojet e kushteve të rrugës.

Scooter Shell Advance 4T AX7 është një vaj ideal për skuterët modernë me 4 goditje, të cilët tentojnë t'i nënshtrohen stresit të lartë nga udhëtimet ditore në trafikun fillestar, veçanërisht në klimat e nxehta dhe të lagështa.

Scooter Shell Advance 4T AX7 ofron besueshmëri të shkëlqyeshme të performancës së vajit, duke ndihmuar në mbrojtjen dhe pastrimin e motorit tuaj dhe zgjatjen e jetës së tij. Projektuar posaçërisht për transmetimin automatik, ju jep kontroll të shtuar përmes nxitimit të butë, si dhe zvogëlimin e zhurmës dhe dridhjeve për një udhëtim më të kënaqshëm.

Karakteristikat kryesore të Scooter Shell Advance 4T AX7:

  • Stabilitet i shkëlqyeshëm i prerjes - për të zbutur dridhjet dhe për të zvogëluar zhurmën.
  • Modifikuesit e fërkimit - të dizajnuara për përshpejtim të butë në një transmetim automatik.
  • Teknologjia Shell Advance's RCE * - ndihmon skuterin tuaj të performojë në potencialin e tij kulm dhe t'i përgjigjet prekjes tuaj më të vogël.
  • Mbrojtje e provuar nga konsumimi i trenit të valvulave.
  • Heqja e mbetjeve të llumit dhe motorit.
  • Formula e veçantë e mban vajin në gradë për më gjatë.

* RCE = Besueshmëria e performancës së vajit, Kontrolli, Udhëtimi i kënaqshëm.

Shkalla e viskozitetit të disponueshëm: SAE J 300 10W-40. Formulimi takohet: API SL, JASO MB.

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.

Eksploroni llojet e tjera të vajit Shell Advance

Vajra motorësh 4-Takësh Shell Advance

Vajrat e motorëve me 4 goditje Shell Advance janë një përzierje e veçantë e vajrave bazë cilësorë sintetikë, gjysëm sintetikë ose mineralë.

Vajrat e motorëve Shell Advance 2-taktësh

Vajrat e motorëve 2-vjeçar Shell Advance ndihmojnë në pastrimin dhe mbrojtjen, si dhe në prodhimin e ulët të tymit të shkarkimit. Gjeni vajin e duhur të motorit me 2 goditje këtu

Vajra skuter 4-stroke Shell Advance

Vajrat e skuterëve 4-stroke Shell Advance sigurojnë mbrojtje të shkëlqyeshme dhe besueshmëri të lartë të performancës së vajit.