Shell Advance

Shell Advance 4T Ultra Scooter

Paketimi i Shell Advance 4T Ultra Scooter

lubrifikantë

Vaj skuter plotësisht sintetik me 4 goditje me RCE Technology.

Projektuar për të siguruar mbrojtjen dhe performancën përfundimtare të Shell për skuterët modernë me 4 goditje.

Brezi i fundit i motorëve skuter kërkon standardet më të larta të mbrojtjes dhe performancës, pavarësisht nga madhësia e tyre e motorit. Scooter Shell Advance 4T Ultra ofron mbrojtjen dhe performancën përfundimtare të Shell për të gjitha llojet e skuterëve modernë. Projektuar posaçërisht për transmisionet automatike, ju jep kontroll më të madh përmes përshpejtimit të lehtë dhe një udhëtim më të kënaqshëm falë zvogëlimit të zhurmës dhe dridhjeve. Teknologjia e saj premium plotësisht sintetike ndihmon në zgjatjen e jetës së motorit tuaj.

Karakteristikat kryesore Scooter Shell Advance 4T Ultra:

  • Teknologji plotësisht sintetike - e krijuar për të ofruar mbrojtjen përfundimtare të Shell dhe besueshmërinë e performancës së vajit.
  • Stabilitet i shkëlqyeshëm i prerjes - për të zbutur dridhjet dhe për të zvogëluar zhurmën.
  • Modifikuesit e fërkimit - të dizajnuara për përshpejtim të lehtë në një transmetim automatik.
  • Scooter Shell Advance 4T Ultra - ofron performancën përfundimtare të vajosjes së Shell për të gjithë skuterët.
  • Teknologjia RCE * e Shell Advance - ndihmon skuterin tuaj të performojë në potencialin e tij kulm dhe t'i përgjigjet prekjes tuaj më të vogël.
  • Mbrojtja përfundimtare e Shell nga konsumimi i trenit të valvulave.
  • Heqja e mbetjeve të llumit dhe motorit.

* RCE = Besueshmëria e performancës së vajit, Kontrolli, Udhëtimi i kënaqshëm.

Shkalla e viskozitetit të disponueshëm: SAE J 300 5W-40. Formulimi takohet: API SM, JASO MB

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.

Eksploroni llojet e tjera të vajit Shell Advance

Vajra motorësh 4-Takësh Shell Advance

Vajrat e motorëve me 4 goditje Shell Advance janë një përzierje e veçantë e vajrave bazë cilësorë sintetikë, gjysëm sintetikë ose mineralë.

Vajrat e motorëve Shell Advance 2-taktësh

Vajrat e motorëve 2-vjeçar Shell Advance ndihmojnë në pastrimin dhe mbrojtjen, si dhe në prodhimin e ulët të tymit të shkarkimit. Gjeni vajin e duhur të motorit me 2 goditje këtu

Vajra skuter 4-stroke Shell Advance

Vajrat e skuterëve 4-stroke Shell Advance sigurojnë mbrojtje të shkëlqyeshme dhe besueshmëri të lartë të performancës së vajit.