Më shumë shpërblime, më shpesh

Më shumë shpërblime, më shpesh

Përmirësoni vizitën tuaj me programin Clubsmart.

Përfitoni nga zbritje dhe oferta të shumta.

 • Zbritje direkte në derivate Shell

  Përfitoni zbritje në çdo blerje të derivative Shell FuelSave dhe Shell V-Power.

 • Zbritje në vajra

  Përfitoni zbritje në blerje në gamën e gjerë të vajrave kualitative Shell

  Kërkoni vajin tuaj në platformën online

 • Zbritje në autokozmetikë

  Përfitoni zbritje dhe oferta të ndryshme në blerje në gamën e gjerë të produkteve të autokozmetikës Shell.

 • Zbritje dhe oferta tjera në Shell Select

  Përfitoni nga ofertat e shumta në të gjithë rrjetin e Shell Select.

Më shumë në Stacionet e Shërbimit Shell

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

Gama i Kujdesit për Makinën Shell: Kujdesuni për makinën tuaj

Pasi ka ripërcaktuar karburantet me cilësi në Indi, Shell tani sjell për ju një gamë ekskluzive të produkteve të kujdesit për makinat që plotëson të gjitha nevojat e kujdesit të jashtëm dhe të brendshëm të automjetit tuaj.