Çfarë është teknologjia DYNAFLEX ose formulimi DYNAFLEX?

 • Teknologjia DYNAFLEX ose formulimi DYNAFLEX janë emrat tanë për gjeneratën tonë të fundit të formulimeve të përparuara për benzinë ​​dhe lëndë djegëse naftë.
 • Të gjitha gjeneratat tona më të fundit të karburanteve janë formuluar me teknologjinë tonë të re DYNAFLEX.
 • Ashtu si benzina dhe nafta janë të ndryshme, ne kemi zhvilluar formulime unike DYNAFLEX për secilin lloj të karburantit.
 • Motorët modernë po bëhen gjithnjë e më efikasë. Si rezultat, karburantet janë të ekspozuar ndaj kushteve më të vështira (d.m.th. temperatura dhe presione më të larta) të cilat mund të çojnë në formimin e papastërtisë në përbërësit kryesorë të sistemit të karburantit siç janë valvulat e marrjes dhe injektorët e karburantit.
 • Të gjitha formulimet DYNAFLEX janë përzierje komplekse që janë krijuar posaçërisht për të ndihmuar në ruajtjen e efikasitetit të motorit ashtu siç janë krijuar nga prodhuesit e automjeteve. Teknologjia DYNAFLEX funksionon duke u pasuruar me agjentë të fuqishëm pastrues për të ndihmuar në ruajtjen e pastërtisë së përbërësve kryesorë të sistemit të karburantit dhe mbrojtjen e tyre nga depozitat e plaçkitjes së performancës.
 • Karburantet tona Shell V-Power janë krijuar gjithashtu për të ndihmuar në pastrimin e depozitave ekzistuese të sistemit të karburantit.
 • Karburantet tona të karburantit Shell me teknologjinë DYNAFLEX përmbajnë gjithashtu modifikuesin tonë të ri të fërkimit i cili ndihmon montimin e pistonit, që gjendet në zemër të motorëve, të kthehet më lirshëm për të ndihmuar në zvogëlimin e energjisë së humbur si nxehtësi.

Si funksionon teknologjia DYNAFLEX në motorë?

Sfida jonë - Depozitat në sistemet e karburantit

Ekipi i shkencëtarëve të Shell ka krijuar formulime të porositura DYNAFLEX për motorët me naftë dhe benzinë. Në krijimin e formulimeve tona të reja DYNAFLEX, ne morëm përvojë mbi 100 vjeçare në kërkimin dhe zhvillimin e karburanteve. Prodhuesit botëror të makinave janë në kërkim të përmirësimit të efikasitetit të motorit. Formulimet tona të reja DYNAFLEX mbështeten në përvojën dhe njohuritë tona në kërkesat e motorëve të vjetër dhe atyre modernë. Motorët modernë po bëhen më të vegjël ndërsa mbajnë rezultate të larta të energjisë dhe shpesh përdorin teknologji të reja (të tilla si injektimi i drejtpërdrejtë i karburantit dhe karburantit) për të ndihmuar në arritjen e performancës dhe efikasitetit.

Depozitat mund të formohen, me kalimin e kohës, në përbërësit kryesorë të sistemit të karburantit si injektorët e karburantit në motorët me naftë dhe valvulat e marrjes / injektorët e karburantit në motorët me benzinë. Formulimet e Shell's DYNAFLEX janë krijuar për të ndihmuar në kontrollimin e depozitave të papastërtisë në përbërësit kryesorë të sistemit të karburantit. Zhvillimi i gamës sonë të re të karburanteve Shell me teknologjinë DYNAFLEX është kulmi i një programi shumëvjeçar kërkimi dhe zhvillimi që përfshinte prova në mbi 3 milion km dhe mbi 240 makina.

Zgjidhjet tona Shell FuelSave Diesel

Në motorët me naftë, injektorët e ndotur mund të kontribuojnë në djegie joefikase. Teknologjia DYNAFLEX në Shell FuelSave Diesel përmban një molekulë të fuqishme të re dhe të përmirësuar pastrimi që ndihmon në ruajtjen e pastërtisë së injektorit. Testet kanë treguar se motorët që punojnë në Shell FuelSave Diesel me teknologjinë DYNAFLEX kanë dukshëm më pak humbje të energjisë në lidhje me depozitat dhe injektorët më të pastër të karburantit ndihmojnë për të ruajtur efikasitetin e motorit.

Shell FuelSave Benzinë

Teknologjia DYNAFLEX në Shell FuelSave Benzina është krijuar për të ndihmuar në ruajtjen e pastërtisë së përbërësve të sistemit të karburantit, të tilla si valvulat e marrjes dhe injektorët e karburanteve me molekulat e saj të përparuara të pastrimit. Mbajtja e pastërtisë së sistemit të karburantit ndihmon motorët të funksionojnë ashtu siç janë projektuar dhe valvulat e injektimit të karburantit më të pastra ndihmojnë në ruaj efikasitetin e motorit.

Teknologjia DYNAFLEX në Shell FuelSave Benzinë ​​gjithashtu përmban modifikuesin tonë të fërkimit të gjeneratës së fundit. Fërkimi ndodh kur pjesët në lëvizje rrëshqasin njëra mbi tjetrën dhe është një burim i mbeturinave dhe joefikasitetit në motorë. Një zonë kryesore ku ndodhin humbjet e fërkimit të energjisë është midis pistonave dhe murit të cilindrit.

Modifikuesi i ri i fërkimit në Shell FuelSave Diesel me teknologjinë DYNAFLEX funksionon duke formuar një film në përbërësit kryesorë të montimit të pistonit i ndihmon ata të rrëshqasin mbi njëri-tjetrin më lirshëm duke rezultuar në më pak energji të humbur dhe duke ndihmuar në ruajtjen e efikasitetit të motorit. Benzina jonë e re e Shell FuelSave me teknologjinë DYNAFLEX, përfshirë molekulat e reja të reduktimit të fërkimit, janë demonstruar performancë më të mirë në kushte më të vështira në autostradë, si dhe në qytet.

Shell V-Power Benzinë ​​- i projektuar për performancë dhe efikasitet

Teknologjia DYNAFLEX në Shell V-Power Benzinë ​​është formuluar me molekula të fuqishme pastrimi të krijuara për të parandaluar dhe hequr depozitat e motorit që grabitin performancën. Formulimi ynë i përparuar është krijuar për të punuar në kushte ekstreme të sistemit të marrjes së karburantit, duke prishur dhe pastruar depozitat. Kjo ndihmon për të siguruar që sistemi i marrjes së karburantit të mbahet i pastër në mënyrë që motori juaj të marrë frymë më mirë, duke ndihmuar performancën e makinave tuaja.

Benzina e re Shell V-Power me teknologjinë DYNAFLEX rritet me molekula 3x më shumë të reduktimit të fërkimit dhe 3x depozitimit (sesa krahasuar me Shell FuelSave Benzinë ​​me teknologjinë DYNAFLEX), për të ndihmuar në efikasitetin dhe performancën. Benzina jonë e re Shell V-Power me Formulimi DYNAFLEX me molekula të reja të zvogëluara të fërkimit, janë demonstruar performancë më të mirë në kushte më të vështira në autostradë, si dhe në qytet.

Shell V-Power Diesel i projektuar për performancë dhe efikasitet

Nivelet e rritura të molekulave të pastrimit në Shell V-Power Diesel me teknologjinë DYNAFLEX mund të ndihmojnë në pastrimin e injektorëve të ndotur të karburantit në motorë. Teknologjia jonë e re e përparuar DYNAFLEX në Shell V-Power Diesel është krijuar për të punuar në kushte ekstreme të injektimit të karburantit sistemi, prishja dhe pastrimi i depozitave. Shell V-Power Diesel mund të ndihmojë për të rivendosur deri në 100% të performancës së motorit tuaj të humbur nga depozitat në injektorët e karburantit dhe injektorët e pastër të karburantit ndihmojnë në ruajtjen e efikasitetit të motorit.

Disclaimers:

 • Ndihmon në pastrimin e përbërësve kryesorë të sistemit të karburantit të tilla si valvulat e marrjes dhe / ose injektorët e karburantit nga ndërtimi i depozitave të plaçkitjes së performancës. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes.
 • Molekulat reduktuese të fërkimit ndihmojnë në pjesët kritike të motorit tuaj. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes. Asnjë garanci e dhënë.
 • Testet e kryera që nga viti 2009 në automjetet evropiane dhe aziatike nga një gamë e gjerë e prodhuesve kryesorë. Jo të gjitha automjetet në dispozicion në [futni tregun përkatës].
 • Krahasuar me formulimin e mëparshëm të Shell të Shell FuelSave Benzinë ​​në provat demonstruese. Molekulat reduktuese të fërkimit ndihmojnë pjesët kritike të motorit tuaj. Asnjë garanci e dhënë. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes.
 • Rritur në krahasim me karburantin e rregullt të Shell FuelSave në provat demonstruese. Ndihmon në pastrimin e përbërësve kryesorë të sistemit të karburantit të tilla si valvulat e marrjes dhe / ose injektorët e karburantit nga ndërtimi i depozitave të plaçkitjes së performancës. Molekulat reduktuese të fërkimit ndihmojnë pjesët kritike të motorit tuaj. 3x më shumë molekula nuk është e barabartë me 3x më shumë përfitim pastrimi ose zvogëlimi i fërkimit. Asnjë garanci e dhënë. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes.
 • Rritur në krahasim me karburantin e rregullt të Karburantit të Shell. Ndihmon në pastrimin e përbërësve kryesorë të sistemit të karburantit siç janë injektorët e karburantit nga ndërtimi i depozitave të plaçkitjes së performancës. Molekulat reduktuese të fërkimit ndihmojnë pjesët kritike të motorit tuaj. Asnjë garanci e dhënë. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes.
 • Ndihmon për të rivendosur performancën duke hequr depozitat e plaçkitjes së performancës nga përbërësit kryesorë të sistemit të karburantit siç janë injektorët e karburantit nën provat standarde të industrisë të kryera sipas DW10B. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë në varësi të llojit të automjetit, moshës së automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes. Asnjë garanci e dhënë. [Pretendimi korrespondues për të mos u përdorur në të gjitha tregjet] [Pretendimi korrespondues për të mos u përdorur në të gjitha tregjet]

Më shumë në karburantet e Shellit

Shell V-Power Diesel

Zbuloni se si Shell V-Power Diesel është formuluar posaçërisht për kërkesat e motorëve modernë me naftë.

Shell V-Power benzinë

Zbuloni se si e kemi ndryshuar benzinën tonë të gjeneratës të fundit Shell V-Power.

Shell V-Power Racing

Shikoni se si kemi ndryshuar gjeneraten e fundit të Shell V-Power Benzin.