Cilido rrugë që eksploroni, Shell V-Power Racing është një karburant me oktan më të lartë i krijuar për të ndihmuar motorin tuaj të arrijë potencialin e tij të performances

Logo e Shell v-power racing

Benefitet e produktit

Performanca

Shell V-Power Racing ka rritur oktanin për përmirësimin e performancës dhe efikasitetit.

Efikasiteti

Shell V-Power Racing përmban një teknologji të fuqishme pastrimi të dizajnuar për të ndihmuar në heqjen dhe parandalimin e grumbullimit të depozitave të sistemit të karburantit dhe një molekulë të re të fërkimit që rritë efikasitetin e motorit.

Reduktimin e friksionit dhe pastrami I motorrit

Shell V-Power Racing përmban një teknologji të fuqishme pastrimi të dizajnuar për të ndihmuar në heqjen dhe parandalimin e grumbullimit të depozitave të sistemit të karburantit dhe një molekulë të re të fërkimit që rritë efikasitetin e motorit.

car on an underpass

Shell fuels

Teknologjia Shell DYNAFLEX

Çfarë është teknologjia DYNAFLEX ose formulimi DYNAFLEX dhe si funksionon teknologjia DYNFELX në motorë?

Disclaimers:

Shell V-Power 100 Krahasuar me karburantin e rregullt të Shell FuelSave në automjete të përgjegjshme për oktan.

Shell V-Power 100 Krahasuar me karburantin e rregullt të Shell FuelSave në automjete të përgjegjshme për oktan. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes. Nuk ofrohet garanci. Shikoni Shell DYNAFLEX Technology për më shumë informata.

Krahasuar me formulimet e mëparshme të Shell për garën e Shell V-Power. Ndihmon në heqjen e depozitave të zvoglimit së performancës nga përbërësit kryesorë të sistemit të karburantit të tilla si valvulat e marrjes dhe / ose injektorët e karburantit. Molekulat reduktuese të fërkimit ndihmojnë në pjesët kritike të motorit tuaj. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë në varësi të llojit të automjetit, kushteve të drejtimit dhe stilit të ngasjes. Nuk ofrohet garanci. Shikoni Shell DYNAFLEX Technology për më shumë informata.

Ndihmon në heqjen e depozitave të zvoglimit së performancës nga përbërësit kryesorë të sistemit të karburantit të tilla si valvulat e marrjes dhe / ose injektorët e karburantit. Molekulat reduktuese të fërkimit ndihmojnë në pjesët kritike të motorit tuaj. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë në varësi të llojit të automjetit, moshës së automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes. Nuk ofrohet garanci. Shikoni Shell DYNAFLEX Technology për më shumë informata.

 

Më shumë rreth karburantet e Shellit

Shell V-Power Diesel

Zbuloni se si Shell V-Power Diesel është formuluar posaçërisht për kërkesat e motorëve modernë me naftë.

Shell V-Power benzinë

Zbuloni se si e kemi ndryshuar benzinën tonë të gjeneratës të fundit Shell V-Power.