Këshilla për Makinat

Si të bëni një kontroll të sigurisë së makinës

Zbuloni se si rregullisht kalimi i disa minutave duke kontrolluar makinën tuaj mund të bëjë të gjitha ndryshimet në sigurinë tuaj.

Si t’i ndërroni gomën makinës

Mësoni si të ndryshoni gomën e makinës dhe të ktheheni në rrugë në asnjë kohë.

Si të bëni një ndërrim vaji në një makinë

Mësoni si të ndryshoni vajin në makinën tuaj dhe mund t'i kurseni vetes një udhëtim te mekaniku

Si të kontrolloni presionin e gomave

duart që mbajnë një matës presioni gomash

Si të karikoni një bateri makine

Gjeni se si të aktivizoni baterinë e makinës tuaj dhe të funksionojë pa një fillim të shpejtë.

Si të ndërroni fletët e fshirësit të xhamave

Shikoni sa e lehtë është të fitoni një shikim të përsosur kur ndryshoni fshirësit tuaj dhe mbushni larjen e ekranit.

Si ta ndezni një makinë me kabllo?

Shihni sa e lehtë është të vazhdoni kur ngarkoni baterinë e makinës tuaj me një fillim të shpejtë.

Si të pastroni një makinë

Zbuloni se si të kesh një makinë të pastër jo vetëm që kënaq, por gjithashtu mund të ndihmojë në mirëmbajtjen e bojrave të tua për më gjatë.

Këshilla për motoçikletat

Si të bëni një ndërrim vaji në një motor

Gjeni se si ta ndryshoni vajin në motorin tuaj dhe kurseni vetes një udhëtim në mekanikë

Si të ndërroni gomën e motorit

Mësoni si të ndryshoni gomën tuaj dhe mund të jeni në rrugën tuaj për asnjë kohë.

Si të bëni një kontroll të sigurisë në motor

Zbuloni se si dhënia e kontrolleve të rregullta të motorit tuaj mund t'ju mbajë të sigurt në rrugë.

Si të lyeni një zinxhir motorësh

Zbuloni se si mbajtja e zinxhirit tuaj të pastër dhe të lubrifikuar mund të ndihmojë motorin tuaj të funksionojë më mirë, për më gjatë.

Përmbajtje të veçuara

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.

Energji dhe inovacion

Si e përdorim zgjuarsinë e njerëzve, inovacionin dhe teknologjinë për të çliruar energji më të mëdha, më të pastra për dekadat e ardhshme.

Qëndrueshmëria

Sustainability at Shell is about delivering energy in a responsible way to meet the world’s growing needs.