Vajrat e efikasitetit

Makinat

Fotografitë e Shell Helix Ultra

Vaj motori Shell Helix Ultra

Projektuar nga gazi natyror, ky vaj motorik revolucionar mbron motorin tuaj nga konsumimi dhe korrozioni, duke ulur kostot e mirëmbajtjes dhe duke zgjatur jetën e motorit tuaj.

Shikoni gamën Shell Helix Ultra

Motorët

Fotografitë e Shell Advance

Vaj motori motor Shell Advance

Kur motori juaj i biçikletës po funksionon mirë, ju mund ta ndjeni ndryshimin. Teknologjia e zhvilluar posaçërisht e Shell Advance RCE përmban agjentë specialë antioksidues dhe agjentë pastrimi për të mbrojtur dhe mirëmbajtur motorin tuaj.

Shikoni gamën e Shell Advance

Kamionë dhe automjete të rënda

Fotografitë e Rimula Truck Heavy Duty

Rimula Kamionë dhe vajra motorë të rëndë

Nëse biznesi juaj varet nga automjeti juaj, mirëmbajtja dhe joproduktive mund t'ju kushtojnë. Teknologjia adaptive e Shell Rimula ofron mbrojtje ndaj konsumit dhe përmirësim të ekonomisë së karburantit, duke ulur kostot tuaja dhe duke rritur besueshmërinë.

Shikoni gamën e kamionëve Rimula

Holding a phone, screen showing Shell app

Shell App

Më shumë shpërblime, më shpesh

Përmirësoni vizitën tuaj me programin Clubsmart.

Përfitoni nga zbritje dhe oferta të shumta.

Më shumë në motorist

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

Gama i Kujdesit për Makinën Shell: Kujdesuni për makinën tuaj

Pasi ka ripërcaktuar karburantet me cilësi në Indi, Shell tani sjell për ju një gamë ekskluzive të produkteve të kujdesit për makinat që plotëson të gjitha nevojat e kujdesit të jashtëm dhe të brendshëm të automjetit tuaj.