Në Shell, ne gjithmonë jemi duke kërkuar mënyra për të marrë më shumë nga karburantet tona dhe nga motori i automjetit tuaj. Ndjekja e përkushtuar e këtij vizioni nga shkencëtarët tanë do të thotë që karburantet e reja Shell, janë më efikasët tanë.

Nga momenti kur ndizni motorin, benzina e re Shell ndihmon në mbrojtjen e motorit tuaj. Përmban teknologjinë DYNAFLEX që ndihmon në zvogëlimin e fërkimit të motorit në çastin kur e vendosni në makinën tuaj, pavarësisht nëse jeni duke lundruar në autostradë apo jeni bllokuar në trafik. Dhe karburanti me naftë Shell ka molekula të reja që shkatërrojnë papastërtitë për një motor të pastër dhe efikas, kështu që të mund të përqendrohesh në shijimin e makinës.

Të gjitha derivatet tona jane te dizajnuara per efikasitet. Sepse kudo që të shkoni, ne duam që ju të shkoni me besim.

Llogoja e Shell Fuelsave

Shell FuelSave Benzin

Me teknologjinë e re për zvogëlimin e fërkimit dhe rritjen e shkatërrimit të ndotjes.

Benefitet

Shell FuelSave Benzina e re ka 20% më shumë molekula që ulin fërkimet sesa formulimet tona të mëparshme. Përmban teknologjinë tonë të re DYNAFLEX, e cila ndihmon në zvogëlimin e energjisë së harxhuar për të ndihmuar motorin tuaj të funksionojë në mënyrë efikase që nga momenti kur filloni motorin tuaj.

 

Llogoja e Shell FuelSave Diesel

Shell FuelSave Diesel

New Shell FuelSave Diesel është krijuar për të mbajtur motorin tuaj të pastër dhe të mbrojtur për funksionim efikas.

Benefitet

Në dy teste standarde të ndryshme të industrisë, Shell FuelSave Diesel i ri mbajti injektorët e karburantit dukshëm më të pastër se sa formulimi ynë i mëparshëm. Kjo sepse përmban molekula të reja që shkatërrojnë papastërtitë për një motor të pastër dhe efikas.

 

Gas LPG

Gas LPG

Gas LPG i kualitetit të lartë

Disclaimers:

Ndihmon në pastrimin dhe mbrojtjen e përbërësve kryesorë të sistemit të karburantit të tilla si valvulat e marrjes dhe / ose injektorët e karburantit nga ndërtimi i depozitave të plaçkitjes së performancës. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes. Nuk ofrohet garanci. Teknologjia Shell DYNAFLEX.

Krahasuar me formulimet e mëparshme të karburantit të Shell. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes. Nuk ofrohet garanci. Teknologjia Shell DYNAFLEX.

Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes. Ndihmon në mbrojtjen e përbërësve kryesorë të sistemit të karburantit siç janë injektorët e karburantit nga grumbullimi i depozitave të plaçkitjes së performancës. Molekulat reduktuese të fërkimit ndihmojnë në pjesët kritike të motorit tuaj. Nuk ofrohet garanci. Teknologjia Shell DYNAFLEX.

Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes. Molekulat reduktuese të fërkimit ndihmojnë në pjesët kritike të motorit tuaj. Teknologjia e goditjes së papastërtisë ndihmon në mbrojtjen e përbërësve kryesorë të sistemit të karburantit të tilla si valvula e marrjes dhe injektorët e karburantit nga ndërtimi i depozitave që grabisin performancën. Nuk ofrohet garanci. Teknologjia Shell DYNAFLEX.

Krahasuar me formulimin e mëparshëm të Shellit të Shell V-Power benzinë. Ndihmon në pastrimin dhe mbrojtjen e përbërësve kryesorë të sistemit të karburantit të tilla si valvulat e marrjes dhe / ose injektorët e karburantit nga ndërtimi i depozitave të plaçkitjes së performancës. Molekulat reduktuese të fërkimit ndihmojnë në pjesët kritike të motorit tuaj. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes. Nuk ofrohet garanci. Teknologjia Shell DYNAFLEX.

Krahasuar me formulimin e mëparshëm të rregullt të karburantit diesel të Shell-it FuelSave. Bazuar në testet standarde të motorit të industrisë DW10B dhe XUD9. Nuk ofrohet garanci. Efektet dhe përfitimet aktuale mund të ndryshojnë sipas llojit të automjetit, gjendjes së automjetit dhe stilit të ngasjes.

Më shumë në karburantet e Shellit

Teknologjia Shell DYNAFLEX

Zbuloni më shumë rreth Teknologjisë DYNAFLEX

Shell V-Power

Mësoni më shumë rreth Shell V-Power me Teknologjinë DYNAFLEX.