Mëngjesi

Mëngjesi

I freskët, i pasur me përbërës të shëndetëshëm dhe natyral, ju mund të ushqeheni në rrjetin Deli by Shell apo t’a merrni mëngjesin tuaj me vete.

Ushqime të nxehta

Ushqime të nxehta

Të sapopërgatitura dhe shumë të shijshme, ushqimet tona të nxehta ua shtojnë kënaqësinë e udhëtimit tuaj.

Ushqime të lehta

Ushqime të lehta

Zgjedhja është e juaja. Ne kujdesemi që të ju ofrojmë ushqime sa më të lehta për organizmin tuaj për një udhëtim sa më të rehatshëm.

Më shumë në Stacionet e Shërbimit Shell

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

Gama i Kujdesit për Makinën Shell: Kujdesuni për makinën tuaj

Pasi ka ripërcaktuar karburantet me cilësi në Indi, Shell tani sjell për ju një gamë ekskluzive të produkteve të kujdesit për makinat që plotëson të gjitha nevojat e kujdesit të jashtëm dhe të brendshëm të automjetit tuaj.

Ju gjithashtu mund të interesoheni

E ardhmja e energjisë

Ne përdorim njohurinë tonë, teknologjinë dhe inovacionin për të ofruar më shumë energji të pastër për popullsinë gjithnjë e në rritje.

Tejkalojmë sfidat e teknologjisë

Ne zhvillojmë teknologji të reja për të gjetur dhe për të zhbllokuar më shumë energji të reja, të sigurta dhe të përballueshme në vende akoma më të vështira për t'u arritur.

Zbulojmë së bashku

A keni një ide të mirë ose teknologji novatore? Kërkojmë që të bashkëpunojmë me njerëz, kompani dhe organizata krijuese.