Vajra motorike plotësisht sintetike të Shell Helix

Shell Helix Ultra 5W-40

Shell ka partneritet me Orbico për vajrat Shell.

Foto e Shell Helix Ultra 5W-40

lubrifikantë

Vaj motor sintetik plotësisht - formulimi më i përparuar i Shell për motorët me performancë të lartë.

Automjetet e sotme kanë nevojë për një vaj motori që ecën në hap me kërkesat e tyre të ndryshueshme dhe bën më shumë për të përmirësuar performancën dhe jetën e motorit. Kjo është arsyeja pse Shell doli me një mënyrë krejtësisht të re për të prodhuar vajra bazë sintetikë, të bërë nga gazi natyror me teknologjinë tonë të patentuar Shell PurePlus.

Shell Helix Ultra është një gamë e vajit motorik të nivelit më të lartë që formulohet duke përdorur teknologjinë unike Shell PurePlus, duke dhënë një vaj motori që ndihmon në mënyrë aktive për të mbajtur të pastër motorët. Teknologjia e Pastrimit Aktiv ka qenë gjithmonë në zemër të Shell Helix. Duke filluar me teknologjinë unike Shell PurePlus lejon që produkti të sigurojë nivele edhe më të larta të pastrimit dhe mbrojtjes.

Shell Helix Ultra 5W-40 siguron:

  • Mbrojtja e patejkalueshme e llumit - asnjë vaj tjetër motorik nuk mund ta mbajë motorin tuaj më afër pastër të fabrikës
  • Mbrojtje dhe pastrim i jashtëzakonshëm, madje edhe në intervalet më të gjata të rekomanduara nga prodhuesit për kullimin e vajit
  • Miratuar për përdorim nga prodhues të shumtë të automjeteve me performancë të lartë dhe është vaji i vetëm motorik i përdorur nga Ferrari

Specifikimet: API SN / CF; ACEA A3 / B3, A3 / B4; BMW LL-01; Miratimi i MB 229.5, 226.5; VW 502.00 / 505.00; Porsche A40; Renault RN0700, RN0710; PSA B71 2296, Ferrari. Përmbush kërkesat e Fiat 9.55535-Z2 dhe Chrysler MS-10725

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.

Vaj për çdo motor

Vajra motorike plotësisht sintetike të Shell Helix

Vajrat plotësisht sintetikë të Shell Helix janë prodhuar nga 100% bazë sintetike dhe aditivë me cilësi të lartë për të arritur nivele më të larta të performancës sesa teknologjia sintetike dhe vajrat minerale.

Vajra motorike gjysmë sintetike të Shell Helix

Vajrat gjysmë sintetikë ose 'teknologji sintetike' të Shell Helix përdorin rezervat e bazës sintetike dhe minerale për të arritur nivele më të larta të performancës sesa mund të formulohen vetëm nga vajra minerale.

Vajra motorike minerale Shell Helix

Vaji motorik mineral është fraksioni i naftës bruto që ndodh natyrshëm me vetitë e duhura për motorët vajosës. Vajrat minerale Shell Helix ndihmojnë në mbrojtjen e motorit tuaj kundër llumit të dëmshëm për të mbajtur pastër motorët.