Gama e vajrave motorike plotësisht sintetike të Shell Helix

Vajra motorike plotësisht sintetike të Shell Helix

Çfarë janë vajrat motorikë plotësisht sintetikë?

Vajrat plotësisht sintetikë të Shell Helix janë prodhuar nga 100% bazë sintetike dhe aditivë me cilësi të lartë për të arritur nivele më të larta të performancës sesa teknologjia sintetike dhe vajrat minerale. Këtyre vajrave bazë sintetikë me cilësi të lartë ne shtojmë teknologjinë tonë të pronarit Active Cleansing Technology për të krijuar një vaj motori që ndihmon në pastrimin dhe mbrojtjen superiore të motorëve të sotëm.

Vajrat motorikë plotësisht sintetikë ndihmoj në në mbrojtjen e motorit tuaj.

Nuk është vetëm ngrirja e kushteve të Arktikut ose shkretëtirat me flluska që e shtyjnë vajin në ekstreme. Ngarja e përditshme e autostradës ose trafiku i mbingarkuar i qytetit, ku makina vazhdimisht duhet të ndalet dhe të fillojë, mund të nënkuptojë kushte të rënda për vajin e motorit. Formulimi plotësisht sintetik i Shell Helix Ultra ofron mbrojtjen maksimale të Shell në klimat shumë të nxehta dhe jashtëzakonisht të ftohta dhe kushtet e rënda të vozitjes.