Vajra motorike plotësisht sintetike të Shell Helix

Shell Helix Ultra ECT 5W-30

Shell ka partneritet me Orbico për vajrat Shell.

Paketa e Shell Helix Ultra ECT 5W-30

lubrifikantë

Vaj motor sintetik plotësisht - Përshtatur për të përmbushur kërkesat e veçanta të prodhuesve të motorëve.

Shell Helix Ultra ECT 5W-30 siguron:

  • Mbron sistemet e shkarkimeve duke ndihmuar në mbajtjen e pastër të filtrave të grimcave naftë
  • Mbrojtja e patejkalueshme e llumit - asnjë vaj tjetër motorik nuk mund ta mbajë motorin tuaj më afër pastër të fabrikës1
  • Deri në 1.7% ekonomi më e madhe e karburantit2

Specifikimet: BMW LL-04; Miratimi i MB 229.51; VW 504.00 / 507.00; Porsche C30

1 Bazuar në rezultatet e provës së llumit të sekuencës VG duke përdorur 5W-30.
2 Bazuar në rezultatet e ekonomisë së karburantit ACEA M 111 krahasuar me vajin referues të industrisë

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.

Vaj për çdo motor

Vajra motorike plotësisht sintetike të Shell Helix

Vajrat plotësisht sintetikë të Shell Helix janë prodhuar nga 100% bazë sintetike dhe aditivë me cilësi të lartë për të arritur nivele më të larta të performancës sesa teknologjia sintetike dhe vajrat minerale.

Vajra motorike gjysmë sintetike të Shell Helix

Vajrat gjysmë sintetikë ose 'teknologji sintetike' të Shell Helix përdorin rezervat e bazës sintetike dhe minerale për të arritur nivele më të larta të performancës sesa mund të formulohen vetëm nga vajra minerale.

Vajra motorike minerale Shell Helix

Vaji motorik mineral është fraksioni i naftës bruto që ndodh natyrshëm me vetitë e duhura për motorët vajosës. Vajrat minerale Shell Helix ndihmojnë në mbrojtjen e motorit tuaj kundër llumit të dëmshëm për të mbajtur pastër motorët.