Vajra motorike gjysmë sintetike të Shell Helix

Shell Helix HX6 10W-40

Shell ka partneritet me Orbico për vajrat Shell.

Paketa e Shell Helix HX6 10W-40

lubrifikantë

Vaj motorik me teknologji sintetike - Ndihmon në mbrojtjen nga llumi dhe konsumimi.

  • Përdor të dy rezervat sintetike dhe të bazës minerale për të arritur nivele më të larta të performancës sesa mund të formulohen vetëm nga vajra minerale
  • Ndihmon për të zgjatur jetën e motorit duke mbrojtur nga konsumimi
  • Ndihmon për të ruajtur mbrojtjen gjatë gjithë intervalit të kullimit të vajit
  • Për motorët me benzinë, naftë dhe gaz; gjithashtu i përshtatshëm për përzierjet e bionaftës dhe benzinës / etanolit

Specifikimet: API SN / CF; ACEA A3 / B3, A3 / B4; Miratimi i MB 229.3; VW 502.00 / 505.00; Renault RN0700

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.

Vaj për çdo motor

Vajra motorike plotësisht sintetike të Shell Helix

Vajrat plotësisht sintetikë të Shell Helix janë prodhuar nga 100% bazë sintetike dhe aditivë me cilësi të lartë për të arritur nivele më të larta të performancës sesa teknologjia sintetike dhe vajrat minerale.

Vajra motorike gjysmë sintetike të Shell Helix

Vajrat gjysmë sintetikë ose 'teknologji sintetike' të Shell Helix përdorin rezervat e bazës sintetike dhe minerale për të arritur nivele më të larta të performancës sesa mund të formulohen vetëm nga vajra minerale.

Vajra motorike minerale Shell Helix

Vaji motorik mineral është fraksioni i naftës bruto që ndodh natyrshëm me vetitë e duhura për motorët vajosës. Vajrat minerale Shell Helix ndihmojnë në mbrojtjen e motorit tuaj kundër llumit të dëmshëm për të mbajtur pastër motorët.