Vajra motorike gjysmë sintetike të Shell Helix

Shell Helix HX7 10W-40

Shell ka partneritet me Orbico për vajrat Shell.

Paketa e Shell Helix HX7 10W

lubrifikantë

Vaj motorik me teknologji sintetike - Ndihmon për të mbajtur pastër dhe funksionimin e motorëve në mënyrë efikase.

  • Përdor të dy rezervat sintetike dhe të bazës minerale për të arritur nivele më të larta të performancës sesa mund të formulohen vetëm nga vajra minerale
  • Ndihmon në zgjatjen e jetëgjatësisë së motorit duke mbrojtur nga konsumimi, edhe në kushtet e trafikut ditor
  • Për motorët me benzinë, naftë dhe gaz; gjithashtu i përshtatshëm për përzierjet e bionaftës dhe benzinës / etanolit

Specifikimet: API SN / CF; ACEA A3 / B3, A3 / B4; JASO SG +; Miratimi i MB 229.3; VW 502 00/505 00; Renault RN0700, RN0710. Përmbush kërkesat e Fiat 955535-G2

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.

Vaj për çdo motor

Vajra motorike plotësisht sintetike të Shell Helix

Vajrat plotësisht sintetikë të Shell Helix janë prodhuar nga 100% bazë sintetike dhe aditivë me cilësi të lartë për të arritur nivele më të larta të performancës sesa teknologjia sintetike dhe vajrat minerale.

Vajra motorike gjysmë sintetike të Shell Helix

Vajrat gjysmë sintetikë ose 'teknologji sintetike' të Shell Helix përdorin rezervat e bazës sintetike dhe minerale për të arritur nivele më të larta të performancës sesa mund të formulohen vetëm nga vajra minerale.

Vajra motorike minerale Shell Helix

Vaji motorik mineral është fraksioni i naftës bruto që ndodh natyrshëm me vetitë e duhura për motorët vajosës. Vajrat minerale Shell Helix ndihmojnë në mbrojtjen e motorit tuaj kundër llumit të dëmshëm për të mbajtur pastër motorët.