Vajra motorike gjysmë sintetike të Shell Helix

Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30

Shell ka partneritet me Orbico për vajrat Shell.

Foto e Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30

lubrifikantë

Vaj motorik me teknologji sintetike - Përshtatur për të përmbushur kërkesat e veçanta të prodhuesve të motorëve

  • Projektuar për të përmbushur kërkesat kërkuese të motorëve të veçantë me performancë të lartë, duke përfshirë Audi dhe Volkswagen, dhe ato që kërkojnë ACEA A3
  • Përdor teknologjinë e gazit deri te lëngjet, e cila është baza e të gjithë zhvillimit të teknologjisë të kryer midis Shell dhe Volkswagen
  • Kalon një gamë të gjerë të testeve të performancës për të përmbushur specifikimet e vajit të motorit VW 502.00 / 505.01

Specifikimet: ACEA C3; VW 502.00 / 505.01

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.

Vaj për çdo motor

Vajra motorike plotësisht sintetike të Shell Helix

Vajrat plotësisht sintetikë të Shell Helix janë prodhuar nga 100% bazë sintetike dhe aditivë me cilësi të lartë për të arritur nivele më të larta të performancës sesa teknologjia sintetike dhe vajrat minerale.

Vajra motorike gjysmë sintetike të Shell Helix

Vajrat gjysmë sintetikë ose 'teknologji sintetike' të Shell Helix përdorin rezervat e bazës sintetike dhe minerale për të arritur nivele më të larta të performancës sesa mund të formulohen vetëm nga vajra minerale.

Vajra motorike minerale Shell Helix

Vaji motorik mineral është fraksioni i naftës bruto që ndodh natyrshëm me vetitë e duhura për motorët vajosës. Vajrat minerale Shell Helix ndihmojnë në mbrojtjen e motorit tuaj kundër llumit të dëmshëm për të mbajtur pastër motorët.