Një Scuderia Ferrari i kuq ulet në një pistë garash, një shembull i Partneritetit të Inovacionit të Shell Helix Ultra

Scuderia Ferrari

Shell Helix Ultra ndihmon në fuqizimin, mbrojtjen dhe ftohjen e njësisë së fuqisë Scuderia Ferrari. Njohur si një nga ekipet më të suksesshme në historinë e Formula 1 dhe një nga markat më ikonike të automobilave në botë, Shell Helix Ultra është një pjesë kritike e Partneritetit të Inovacionit me Ferrari si në pistë ashtu edhe në rrugë.

Në fakt, lubrifikantët që gjenden në motorët garues me performancë të lartë të Scuderia Ferrari ndajnë shumë nga të njëjtat blloqe ndërtimi (vajra bazë dhe aditivë) si ato që gjenden në Shell Helix Ultra me PurePlus Technology të disponueshme për klientët rrugës nëpër botë. Plus, çdo makinë rruge GT që për t'u larguar nga fabrika e Ferrarit është e mbushur me vajra motorike Shell Helix Ultra Synthetic.

“Kërkesat dhe streset në një motor të Formula 1 janë të jashtëzakonshme. Na duhet që të performojmë në mënyrën më të mirë çdo herë të vetme dhe të zgjasë për gara të shumta. Shell Helix Ultra ndihmon në ofrimin e mbrojtjes dhe performancës që na duhet për të bërë punën në pistë. ” - Sebastian Vettel, Shofer Scuderia Ferrari

Një makinë garë BMW e kuqe dhe e bardhë ulet në pista, duke ilustruar Shell Helix Ultra dhe Partneritetin Premium të Teknologjisë së BMW

BMW Motorsport

Një pasion i përbashkët për ngasjen dhe performancën. BMW Motorsport dhe Shell Helix Ultra kanë një Partneritet Premium Technology, dhe një fitues në të. Shkencëtarët e Shell Helix Ultra punojnë ngushtë me inxhinierët BMW Motorsport për të përshtatur më mirë përfitimet e Teknologjisë PurePlus në makinën BMW M4 DTM, duke siguruar performancën maksimale të njësisë së motorit në çdo garë *.

Në fund të fundit për të përfituar automobilistin në rrugë, sepse kjo i mundëson Shell Helix Ultra të provojë vajrat motorik në kushte ekstreme. * Ndërsa Shell Helix Ultra me vajra motorë PurePlus Technology për pistën dhe rrugën ndajnë të njëjtën platformë teknologjike, formulimi i garës është përshtatur për të përmbushur kushtet ekstreme të garës.

“DTM është një serial i kërkuar. Gjurmët janë sfiduese dhe konkurrenca është e ashpër. Mund të fitoni vetëm nëse paketa e plotë është e ndezur - dhe kjo përfshin vajin e motorit. Shell Helix Ultra është krijuar për të mbrojtur motorin tim. Më ndihmon të nxjerr maksimumin nga makina ime në çdo kohë. ” - Augusto Farfus, Shofer i Punëve të BM

Një makinë Hyundai Motorsport krijon një re pluhuri në një pistë gare të papastër, duke ilustruar performancën e shkëlqyer të përdorimit të Shell Helix Ultra në ambiente ekstreme

Hyundai

Shell dhe Hyundai kanë qenë partnerë globalë që nga viti 2005, me një marrëveshje të tregut global në vend në 67 tregje në të gjithë botën. Si Sponsor i Titullit dhe Partner Teknik, Shell synon të bashkë-inxhinierojë një avantazh fitues të Hyundai Motorsport pasi konkurron në nivelin më të lartë të tubimeve globale në Kampionatet Botërore të Rallyve (WRC).

Seria WRC siguron mjedisin ideal për të shfaqur cilësinë e Shell Helix Ultra me Teknologjinë PurePlus. E vendosur në mbi 13 vende, sfidon makinat për të konkurruar në mjedise ekstreme - nga bora dhe akulli te zhavorri dhe asfalti në temperatura që variojnë nga -30 ° C deri + 40 ° C. Për shkak të kushteve që makina vihet në përdorim, përdorimi i produkteve të besueshme që lyejnë dhe mbrojnë motorin pa humbje të fuqisë ose performancës është jetike për rezultatet e ekipit.

"Që nga prezantimi i vajit motorik Shell helix Ultra me PurePlus Technology, Shell ka ndihmuar Hyundai Motorsport të zhvillojë 1.5 kuaj fuqi shtesë, duke përfaqësuar mesatarisht gjashtë sekonda avantazh në fund të çdo tubimi." - Michel Nandan, Drejtori i Ekipit të Hyundai

Një Maserati i kuq me produktin standard Shell Helix Ultra qëndron me krenari në një rrugë piktoreske malore

Maserati

Shell Helix Ultra partnerë me Maserati sepse ata të dy janë krijuar për të njëjtin lloj njerëzish, të cilët e duan makinën e tyre dhe duan performancën më të mirë. Shell PurePlus Technology mbron kuaj-fuqi dhe ruan performancën e makinave italiane me gjak të nxehtë si ditën kur ata u larguan nga fabrika. Kjo është arsyeja pse motori i çdo Maserati që largohet nga linja e prodhimit është i mbushur me Shell Helix Ultra Maserati, kështu që ata mund të Ngjiten.

"Shell Helix Ultra Maserati 5W-40 ndan pasionin tonë dhe Shell për performancën dhe përsosmërinë dhe pse është i vetmi vaj motorik që ne përdorim për mbushjen e fabrikës së motorit dhe rekomandojmë për mbushjen e shërbimit." Gianluca Pivetti, Shefi i Energjisë së Gazit në Maserati

“Ky vaj motori është krijuar posaçërisht për Maserati për të arritur një performancë optimale. Ky është një shembull kryesor i industrisë i përkushtimit të Shell në performancë dhe përsosmëri; vlera të cilat i ndajmë plotësisht në Maserati. ” Jacob Nyborg, Shefi i marketingut në Maserati

Vaj për çdo motor

Vajra motorike plotësisht sintetike të Shell Helix

Vajrat plotësisht sintetikë të Shell Helix janë prodhuar nga 100% bazë sintetike dhe aditivë me cilësi të lartë për të arritur nivele më të larta të performancës sesa teknologjia sintetike dhe vajrat minerale.

Vajra motorike gjysmë sintetike të Shell Helix

Vajrat gjysmë sintetikë ose 'teknologji sintetike' të Shell Helix përdorin rezervat e bazës sintetike dhe minerale për të arritur nivele më të larta të performancës sesa mund të formulohen vetëm nga vajra minerale.

Vajra motorike minerale Shell Helix

Vaji motorik mineral është fraksioni i naftës bruto që ndodh natyrshëm me vetitë e duhura për motorët vajosës. Vajrat minerale Shell Helix ndihmojnë në mbrojtjen e motorit tuaj kundër llumit të dëmshëm për të mbajtur pastër motorët.