Vajra Shell Rimula për Kamion të rëndë & për makina të rënda

Shell Rimula R4 L

Shell Rimula R4 L 4ltr

lubrifikantë

Shell Rimula R4 L përdor teknologjinë e gjeneratës së fundit për të dhënë rezistencë të përmirësuar dukshëm ndaj konsumimit, depozitimeve dhe oksidimit.

Bazuar në performancën e lartë të vajrave bazë të Grupit II, është një nga teknologjitë më të përparuara të vajit 15W-40 - dhe i përshtatshëm për pothuajse të gjitha automjetet. Kjo do të thotë se është mjaft i shkathët për t'ju sjellë komoditetin e një vaji të vetëm, të përshtatshëm për të gjitha moshat e motorit dhe llojet e automjeteve.

Emisione të ulëta dhe kosto të reduktuara

Mbrojtja e performancës së sistemeve tuaja të kontrollit të shkarkimeve nuk është e rëndësishme vetëm për të siguruar që automjetet tuaja janë në përputhje me kërkesat legjislative, por edhe për të siguruar funksionim efikas. Për shembull, filtrat e bllokuar të grimcave naftë (DPF) në të vërtetë mund të rrisin konsumin e karburantit. Shell Rimula R4 L është formuluar me nivele të reduktuara të hirit dhe squfurit për të ndihmuar në ruajtjen e efikasitetit të teknologjive më të fundit dhe të ardhshme të automjeteve.

Specifikimet:

Shkalla e viskozitetit SAE: 15W-40

API: CJ-4, CI-4 +, CI-4, CH-4, CG-4, CF-4, CF; ACEA: E9, E7; Vemje: ECF-2, ECF-3; Cummins: CES 20081, 77, 72,71; Deutz: DQC III-10 LA; DDC: 93K218; IVECO: T2 E7 (Takohet); MACK: EO-O Premium Plus; JASO DH-2, MAN: M3575; Miratimi i MB 228.31; MTU: Kategoria 2.1; Kamionë Renault: RLD-3, Volvo: VDS-4, VDS-3

Specifikimet e produktit të renditura më sipër mund të ndryshojnë nga koha në kohë dhe mund të mos jenë të gjitha të disponueshme për shitje në vendin tuaj specifik. Për të marrë një rekomandim specifik për automjetin tuaj nga portofoli ynë i produkteve, ju lutemi përdorni mjetin tonë falas të rekomandimit të naftës në internet, Shell Lubematch

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.