Vajra Shell Rimula për Kamion të rëndë & për makina të rënda

Shell Rimula R6 M

Shell Rimula R6 M Pail

lubrifikantë

E provuar të sigurojë mbrojtje të jashtëzakonshme ndaj konsumit1 dhe pastërti të përmirësuar të pistonit2

Shell Rimula R6 M ofron:

  • Mbrojtja nga veshja: 20% mbrojtje e përmirësuar e veshjes së unazës dhe 40% mbrojtje e përmirësuar e veshjes1
  • Ofron pastërti të pistonit të përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme2
  • Kontrolli i shkëlqyeshëm i acidit dhe korrozionit: Demonstroi një zvogëlim të korrozionit të plumbit për më shumë se 97%3
  • Mbrojtja në temperatura të ulëta: Deri në 80% më mirë4 në minimizimin e mbylljes së filtrit me rënie presioni nëpër filtër

Specifikimet:

Shkalla e viskozitetit SAE: 10W-40

ACEA: E7, E4; API: CI-4; Vemje: ECF-2; Cummins: CES 20078; Deutz: DQC IV-10; NJERIU: M3377; Miratimi i MB 228.5; Volvo: VDS-3; MTU: Kategoria 3; Kamionë Renault: RLD-2; JASO: DH-1; IVECO T3 E4 (Takohet)

Specifikimet e produktit të renditura më sipër mund të ndryshojnë nga koha në kohë dhe mund të mos jenë të gjitha të disponueshme për shitje në vendin tuaj specifik. Për të marrë një rekomandim specifik për automjetin tuaj nga portofoli ynë i produkteve, ju lutemi përdorni mjetin tonë falas të rekomandimit të naftës në internet, Shell Lubematch

1 Krahasuar me kufirin ACEA E7-12 siç matet në provën Mak T12 EGR
2 Krahasuar me kufirin API CI-4 siç matet në provën e motorit vemje 1k.
3 Krahasuar me kufijtë API CI-4 dhe Cummins 20078, siç matet në testin e stolit të korrozionit në temperaturë të lartë Cummins
4 Krahasuar me kufirin Cummins 20081

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.