Vajra Shell Rimula për Kamion të rëndë & për makina të rënda

Shell Rimula R6 LM

Shell Rimula R6 LM

lubrifikantë

Provuar se siguron mbrojtje më të mirë të konsumimit të motorit1 dhe konsum më të ulët të vajit2

Shell Rimula R6 LM ofron:

  • Emisione të Ulëta - Formulim i hirit të ulët sulfatuar, fosforit dhe squfurit (SAPS) për mbrojtjen e katalizatorit. Projektuar për të zvogëluar bllokimin e filtrit të grimcave naftë (DPF)4
  • Deri në 53% Mbrojtje më e mirë ndaj konsumit të motorit.1 Tejkalon specifikimet e ACEA, MAN dhe MB për konsum dhe pastërti.
  • Deri në 45% konsum më të ulët të vajit2
  • Mbi 75% kontroll më i mirë i oksidimit kundër kufijve të API CJ-43

Specifikimet:

Shkalla e viskozitetit SAE: 10W-40

API: CJ-4, CI-4, CH-4, CG-4, CF-4, CF; ACEA: E6, E9; Vemje: ECF-3; Cummins: CES 20081; DAF: Takohet me ACEA E6; Deutz: DQC IV-10 LA; IVECO: NG 2 (plotëson kërkesat); JASO DH-2; MACK: EO-O Premium Plus; NJERIU: M3477, M3271-1; Miratimi i MB 228.51, MTU: Kategoria 3.1; Kamionë Renault: RLD-3; Volvo: VDS-4

Specifikimet e produktit të renditura më sipër mund të ndryshojnë nga koha në kohë dhe mund të mos jenë të gjitha të disponueshme për shitje në vendin tuaj specifik. Për të marrë një rekomandim specifik për automjetin tuaj nga portofoli ynë i produkteve, ju lutemi përdorni mjetin tonë falas të rekomandimit të vajit në internet, Shell Lubematch.

1 Krahasuar me kufirin e rishikuar më të rreptë MB 228.61, siç matet në Testin e Motorit MB OM 646.
2 Krahasuar me kufirin Volvo VDS-4, siç matet në provën e motorit Mack T12 300 h.
3 Siç matet në sekuencën e testit të oksidimit IIIG, fundi i viskozitetit të provës në 40oC
4 Sistemi unik shtesë i hirit të ulët i krijuar për të performuar me filtra grimcash naftë (DPF).

Specifikat e produkteve të listuara më poshtë mund të ndryshojnë kohë pas kohe dhe mund të mos jenë në dispozicion në Kosovë.