Gjithçka që duhet të dini rreth CK-4

Gjithçka që duhet të dini rreth CK-4

Kategoria e re API CK-4 është krijuar për të përmbushur nevojat e motorëve aktualë dhe të gjeneratës së ardhshme. Zbuloni se si Shell Rimula po e mbështet këtë ndryshim në standardin e industrisë.

Përfitimet e produktit Shell Rimula

Mbrojtja e acideve

Mbrojtja e acidit Shell Rimula

Mbrojtja e acideve

Në motor, acidet e djegies mund të dalin në karrocë. Vajrat me cilësi të ulët mund të dështojnë të mbrojnë përbërësit jetësorë nga këto acide, duke çuar në korrozion që mund të shkaktojë dështim katastrofik të motorit.

Vajrat Shell Rimula përmbajnë agjentë të fuqishëm antioksidantë që përshtaten kimikisht për të neutralizuar acidet para se të dëmtojnë vajin dhe motorin tuaj.

Mbrojtja e depozitave

Mbrojtja e depozitës Shell Rimula

Mbrojtja e depozitave

Pavarësisht nëse janë depozita pistoni ose llum i karremit, papastërtia në motorin tuaj mund të zvogëlojë efikasitetin e tij dhe të rrisë kostot e karburantit. Vajrat e motorit me naftë Shell Rimula përmbajnë molekula që përshtaten për të hequr dhe më pas bllokojnë grimcat që formojnë depozita për të ndihmuar pastrimin dhe mbrojtjen e motorëve.

Kontrollim I harxhimeve

Kontrolli i konsumit së Shell Rimula

Kontrollim I harxhimeve

Kontrollimi I harxhimeve është veçanërisht kritike në pikat e kontaktit me presion të lartë, të tilla si në trenin e valvulës së motorit dhe kutinë e shpejtësisë. Vajrat e motorit me naftë Shell Rimula kanë molekula adaptive që janë krijuar për të mbrojtur motorin duke reaguar nën nxehtësi dhe presion për të formuar një film mbrojtës që ndihmon në zvogëlimin e konsumimit.

Më shumë në Motorist

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

Gama i Kujdesit për Makinën Shell: Kujdesuni për makinën tuaj

Pasi ka ripërcaktuar karburantet me cilësi në Indi, Shell tani sjell për ju një gamë ekskluzive të produkteve të kujdesit për makinat që plotëson të gjitha nevojat e kujdesit të jashtëm dhe të brendshëm të automjetit tuaj.