Merrni udhëzuesin

Mbani udhëzimet tona për mënyrën e udhëzimit duke shkarkuar kopjen tuaj personale.

Shkarko guidën
Një Ferrari i kuq i parkuar në një ndërtesë të Shell me një burrë të mbështetur në një pompë benzine

Produkte premium për automjetin tuaj

Cilado qoftë sfidat tuaja të ngasjes, karburantet dhe lubrifikantët tanë të formuluar posaçërisht do t'ju ndihmojnë të siguroni që automjeti juaj të performojë në mënyrën më të mirë.

Zbuloni gamat tona të produkteve

Më shumë Këshilla dhe Udhëzime për Automjetin

Si t’i ndërroni gomën makinës

Mësoni si të ndryshoni gomën e makinës dhe të ktheheni në rrugë në asnjë kohë.

Si të karikoni një bateri makine

Gjeni se si të aktivizoni baterinë e makinës tuaj dhe të funksionojë pa një fillim të shpejtë.

Ju gjithashtu mund të interesoheni për

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.