Merrni udhëzuesin

Mbani udhëzimet tona për mënyrën e udhëzimit duke shkarkuar kopjen tuaj personale.

Shkarko guidën
Maserati i Kuq duke u ngjitur në rrugën malore

Cilado qoftë sfidat tuaja të vozitjes, vajrat e motorit Shell Helix janë krijuar për të përmbushur nevojat tuaja. Provoni vajin tonë motorik sintetik plotësisht, Shell Helix Ultra me Teknologjinë PurePlus që është bërë nga gazi natyror dhe i projektuar për performancën përfundimtare të motorit.

Zbuloni Shell Helix

 

Më shumë këshilla dhe Udhëzime për Automjetin

Si t’i ndërroni gomën makinës

Mësoni si të ndryshoni gomën e makinës dhe të ktheheni në rrugë në asnjë kohë.

Si të ndërroni fletët e fshirësit të xhamave

Shikoni sa e lehtë është të fitoni një shikim të përsosur kur ndryshoni fshirësit tuaj dhe mbushni larjen e ekranit.

Ju gjithashtu mund të interesoheni për

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.