Merrni udhëzuesin

Mbani udhëzimet tona për mënyrën e udhëzimit duke shkarkuar kopjen tuaj personale.

Shkarko guidën
Një Ferrari i kuq i parkuar në një ndërtesë të Shell me një burrë të mbështetur në një pompë benzine

Produkte premium për automjetin tuaj

Cilado qoftë sfidat tuaja të ngasjes, karburantet dhe lubrifikantët tanë të formuluar posaçërisht do t'ju ndihmojnë të siguroni që automjeti juaj të performojë në mënyrën më të mirë.

Zbuloni gamat tona të produkteve

Më shumë Këshilla për Automjetin

Si të kontrolloni presionin e gomave

duart që mbajnë një matës presioni gomash

Si të bëni një kontroll të sigurisë së makinës

Zbuloni se si rregullisht kalimi i disa minutave duke kontrolluar makinën tuaj mund të bëjë të gjitha ndryshimet në sigurinë tuaj.

Ju gjithashtu mund të interesoheni për

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.