Merrni udhëzuesin

Mbani udhëzimet tona për mënyrën e udhëzimit duke shkarkuar kopjen tuaj personale.

Shkarko guidën
Njeriu duke hipur në një biçikletë që po përdor vajin superior të motorit për biçikleta

Vajrat e motorëve Shell Advance

Sidoqoftë që udhëtoni, ju doni ta mbani biçikletën tuaj në gjendjen kulmore. Shell Advance ka dizenjuar një gamë produktesh për lloje të ndryshme të biçikletave me një portofol të përbërë nga 4T dhe 2T motor dhe vaj skuter.

Zbuloni Shell Advance

Më shumë Këshilla për Automjetin

Si të lyeni një zinxhir motorësh

Zbuloni se si mbajtja e zinxhirit tuaj të pastër dhe të lubrifikuar mund të ndihmojë motorin tuaj të funksionojë më mirë, për më gjatë.

Si të bëni një ndërrim vaji në një motor

Gjeni se si ta ndryshoni vajin në motorin tuaj dhe kurseni vetes një udhëtim në mekanikë

Ju gjithashtu mund të interesoheni për

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.