Merrni udhëzuesin

Mbani udhëzimet tona për mënyrën e udhëzimit duke shkarkuar kopjen tuaj personale.

Shkarko guidën
Njeriu duke hipur në një biçikletë që po përdor vajin superior të motorit për biçikleta

Vajrat e motorëve Shell Advance

Sidoqoftë që udhëtoni, ju doni ta mbani biçikletën tuaj në gjendjen kulmore. Shell Advance ka dizenjuar një gamë produktesh për lloje të ndryshme të biçikletave me një portofol të përbërë nga 4T dhe 2T motor dhe vaj skuter.

Zbuloni Shell Advance

Më shumë Këshilla për Automjetin

Si të ndërroni gomën e motorit

Mësoni si të ndryshoni gomën tuaj dhe mund të jeni në rrugën tuaj për asnjë kohë.

Si të bëni një kontroll të sigurisë në motor

Zbuloni se si dhënia e kontrolleve të rregullta të motorit tuaj mund t'ju mbajë të sigurt në rrugë.

Ju gjithashtu mund të interesoheni për

Vajra dhe lubrifikantë motorri Shell

Shell është furnizuesi numër një global i lubrifikantëve dhe ka një histori 70-vjeçare të inovacionit. Eksploroni gamën e vajrave të motorit dhe lubrifikantëve të Shell për makina, motoçikleta, kamionë dhe më shumë.

Derivatet Shell

Mësoni më shumë rreth derivateve tona të reja Shell.